Από τη… νέα χρονιά τα κρύα – Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά (Video)

Από τη… νέα χρονιά τα κρύα – Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά (Video)

Ήπιος και ζεστός -για την εποχή- θα είναι ο καιρός την εβδομάδα των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, θα πρέπει να αναμένουμε καλό καιρό με υψηλές θερμοκρασίες και ίσως κατά τόπους βροχοπτώσεις.

«Φαίνεται ότι και τα Xριστούγεννα θα είναι γενικά ήπιος ο καιρός θερμοκρασιακά. Αν συναντήσουμε κάποιες βροχές, δεν νομίζω να προβληματίσουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο μετεωρολόγος του Open TV.

Όσο για την έλευση του χειμώνα ο κ. Μαρουσάκης ανέφερε ότι ίσως υπάρξει αλλαγή σκηνικού από την Πρωτοχρονιά του 2024 και έπειτα. «Μετά τις γιορτές θα πηγαίνουμε σε πιο κρύες καταστάσεις», τόνισε.

Διαβάστε επίσης: Καιρός: Με βροχές και καταιγίδες η Δευτέρα – Πότε αναμένεται βελτίωση (LIVE)

Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Η πρόγνωση του καιρού για τη Δευτέρα

Άστατος τη Δευτέρα ο καιρός, καθώς αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και, κυρίως στη νότια χώρα, καταιγίδες. Βελτίωση αναμένεται από τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια και βαθμιαία στις περισσότερες περιοχές ενώ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί και στα νοτιοανατολικά νοτιοανατολικοί. Θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ στα δυτικά και τα νότια έως το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Θα κυμανθεί στα βόρεια ηπειρωτικά από -1 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα από 5 έως 16 με 18 βαθμούς ενώ στο νότιο Αιγαίο θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter