Καιρός: «Μπόλικο νερό στα δυτικά το επόμενο 24ώρο» – Νέα πρόγνωση
Αναμένονται μέχρι και 80 τόνοι νερού ανά στρέμμα.

Φθινοπωρινός θα είναι και αύριο, Παρασκευή (17/10/2025), ο καιρός, αφού θα σημειωθούν αρχικά πυκνές νεφώσεις αλλά και τοπικές βροχές και καταιγίδες σε κάποιες περιοχές της χώρας. Από τις πρώτες πρωινές ώρες, στις δυτικές περιοχές της χώρας θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες, όπου θα διαρκέσουν μέχρι το απόγευμα.
Σύμφωνα με ανάρτηση, του μετεωρολόγου Γιώργου Τσαρταφύλλια: Μεγάλες ποσότητες νερού θα πέσουν το επόμενο 24ωρο στη χώρα. Συγκεκριμένα, όπως δημοσίευσε σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα: «”Μπόλικο νερό στα δυτικά το επόμενο 24 ώρο…” Καλημέρα! Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής 17/10 μέχρι το απόγευμα σε: Κέρκυρα -Παξούς-Λευκάδα-Κεφαλονιά-Θεσπρωτία-Πρέβεζα. Αναμένονται μέχρι και 80 τόνοι νερού ανά στρέμμα. Παράλληλα στις παραπάνω περιοχές δεν αποκλείονται και τοπικές θύελλες».
Η ανάρτηση του Γιώργου Τσατραφύλλια:
«”Μπόλικο νερό στα δυτικά το επόμενο 24 ώρο…”
Καλημέρα!
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής 17/10 μέχρι το απόγευμα σε : Κέρκυρα -Παξούς-Λευκάδα-Κεφαλονιά-Θεσπρωτία-Πρέβεζα. Αναμένονται μέχρι και 80 τόνοι νερού ανά στρέμμα.
Παράλληλα στις παραπάνω περιοχές δεν αποκλείονται και τοπικές θύελλες. (Νοτιάδες με ρίπες στα 80 km/h).
Για την επόμενη ατμοσφαιρική διαταραχή Κυριακή βράδυ με Δευτέρα βράδυ, μια πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα επηρεάσει περισσότερο τη δυτική Ελλάδα και την ανατολική νησιωτική χώρα.
Ραγδαιότητες ( αρκετό νερό σε λίγο χρόνο) φαίνεται να σημειώνονται και σε Θεσσαλία, , Σποράδες, Εύβοια, Βοιωτία και Αττική.
Θα επανέλθω για περισσότερα σχετικά με τη δεύτερη διαταραχή».



















