Καιρός: Έρχεται διπλή ιταλική κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (Video)

Καιρός: Έρχεται διπλή ιταλική κακοκαιρία – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (Video)

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας, με βροχές και καταιγίδες αναμένεται να χτυπήσει τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με όσα προβλέπει και ο γνωστός μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης. 

Εως την Παρασκευή ο καιρός θα παραμείνει άστατος και από το Σάββατο θα εμφανιστεί ένα νέο κύμα κακοκαιρίας προερχόμενο από την Ιταλία και θα επηρεάσει πολλές περιοχές της χώρας.

Όπως ανέφερε ο κ. Μαρουσάκης, την Παρασκευή (23/2) τα φαινόμενα θα υπάρχουν στο ανατολικό Αιγαίου ενώ θα προσεγγίσει ένα νέο κύμα κακοκαιρίας από την περιοχή της Ιταλίας.

Η σημερινή κακοκαιρία θα προχωρήσει σε εξασθένηση, προς τα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου Πελάγους, ενώ από τα δυτικά τμήματα της χώρας μας θα ξεκινάει και το νέο κύμα κακοκαιρίας.

Ειδικότερα, την Παρασκευή τα φαινόμενα θα εστιάσουν κυρίως προς τα δυτικά τμήματα και του ανατολικού Αιγαίου ενώ, σιγά – σιγά θα μάς προσεγγίσει ένα νέο κύμα κακοκαιρίας από την περιοχή της Ιταλίας. Από τη μία πλευρά, το σημερινό κύμα κακοκαιρίας θα βρίσκεται σε εξασθένηση, προς τα πιο ανατολικά τμήματα του Αιγαίου Πελάγους και, από την άλλη, στα πιο δυτικά τμήματα της χώρας μας ξεκινάει και πάλι ένα νέο κύμα κακοκαιρίας.

Το Σάββατο φτάνει το κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία, που θα στρέψει τους ανέμους σε νοτιάδες θα ενισχυθούν, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη. Στην ανατολική Ελλάδα η θερμοκρασία, ωστόσο, μπορεί να ανέβει και πάνω από τους 20 βαθμούς Κελσίου ενώ, την Κυριακή, τα φαινόμενα θα κινηθούν λίγο πιο ανατολικά και θα δώσει βροχές και καταιγίδες σε αρκετά γεωγραφικά διαμερίσματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter