Καιρός: Κυριακή με βροχές και χιόνια, Χριστούγεννα με άνοδο θερμοκρασίας (χάρτες)

Καιρός: Κυριακή με βροχές και χιόνια, Χριστούγεννα με άνοδο θερμοκρασίας (χάρτες)

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές, χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, και σποραδικούς όμβρους στην Εύβοια, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα, στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, και στην Κρήτη. 

Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές μόνο νεφώσεις. Η θερμοκρασία στα δυτικά θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις έως 7 μποφόρ, και μόνο στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 8 έως 9 μποφόρ.

Ανήμερα των Χριστουγέννων, 25 Δεκεμβρίου 2017, ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες μονό τοπικές νεφώσεις, που στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και στην Κρήτη θα είναι περισσότερες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κατά κύριο λόγο στην Κρήτη, οι οποίες όμως από το μεσημέρι αναμένεται να εξασθενήσουν σημαντικά και να περιοριστούν κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή περαιτέρω άνοδο σε όλη την χώρα. Οι βόρειοι άνεμοι θα εξασθενήσουν και μόνο στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter