Καιρός: Μπαίνει… τελικά ο χειμώνας μετά τα Θεοφάνια με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας (Videos)

Καιρός: Μπαίνει… τελικά ο χειμώνας μετά τα Θεοφάνια με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας (Videos)

Οι μετεωρολόγοι εκτιμούν ότι αλλάζει το σκηνικό του καιρού και έρχεται… χειμώνας στη χώρα μας από το Σαββατοκύριακο, καθώς ένα κύμα κακοκαιρίας από την Ιταλία θα φέρει βροχές, ισχυρούς ανέμους αλλά και χιόνια.

Ειδικότερα, ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο για πανελλαδική επιδείνωση, ακόμα ωστόσο δεν έχει δώσει τα τελικά προγνωστικά στοιχεία για τις χιονοπτώσεις, παρότι, προβλέπει ότι θα σημειωθούν από την Τρίτη 9 Ιανουαρίου.

Σάκης Αρναούτογλου: Πανελλαδική επιδείνωση

Προσοχή συνέστησε στους ταξιδιώτες που θα ταξιδέψουν από την Κυριακή 7 Ιανουαρίου μέχρι και τις 10-11 Ιανουαρίου, καθώς έκανε λόγο για μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας, αλλά και για χιόνια στα βόρεια και κεντρικά της χώρας.

Κλέαρχος Μαρουσάκης: Έρχεται κακοκαιρία από την Ιταλία

Ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης προέβλεψε ότι οι καιρικές συνθήκες στη χώρα θα είναι ήπιες, με την θερμοκρασία έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου μέχρι και το Σάββατο, όπου αναμένεται μια διαταραχή από το βράδυ.

Την Κυριακή μια οργανωμένη κακοκαιρία απο την Ιταλία φέρνει βροχές, καταιγίδες και ισχυρούς νοτιάδες αλλά και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τμήματα της χώρας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Κλέαρχο Μαρουσάκη:

 

Παναγιώτης Γιαννόπουλος: Κακοκαιρία στη χώρα μας από το βράδυ του Σαββάτου

Ο Παναγιώτης Γιαννόπουλος προβλέπει ότι έρχεται κακοκαιρία στη χώρα μας από τα δυτικά από το βράδυ του Σαββάτου, με πολύ ισχυρούς νοτιάδες και βροχερό καιρό.

Την Κυριακή αναμένονται βροχές και καταιγίδες με πτώση της θερμοκρασίας, και λίγα χιόνια στα ορεινά. Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας πέφτει και πιο χαμηλά η θερμοκρασία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter