Καιρός: Πάνω από 280 κλήσεις δέχτηκε η Πυροσβεστική για κοπές δέντρων

Καιρός: Πάνω από 280 κλήσεις  δέχτηκε η Πυροσβεστική για κοπές δέντρων

Περισσότερες από 280 κλήσεις δέχθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν για παροχή βοήθειας, κοπές δένδρων και αφαίρεση αντικειμένων.

Ειδικότερα, στην ευρύτερη περιοχή του νομού Αττικής δέχθηκε 131 κλήσεις για κοπές δέντρων και 97 κλήσεις για απομάκρυνση αντικειμένων. Στην Κρήτη, 19 κλήσεις για κοπές δέντρων και απομακρύνσεις αντικειμένων, ενώ πραγματοποιήθηκαν μεταφορές τεσσάρων ατόμων σε ασφαλές σημείο. 

Στην περιοχή του Αργοστολίου, στην Κεφαλονιά, έγιναν 13 κλήσεις για κοπές δέντρων και 3 για απομακρύνσεις αντικειμένων. Στη Σαμοθράκη, λόγω ισχυρής χιονόπτωσης, πραγματοποιήθηκαν 16 παροχές βοήθειας για διάνοιξη δρόμων και μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα-φάρμακα-καύσιμα). 

Στην περιοχή Καλεσμένο Ευρυτανίας μεταφέρθηκαν 2 άτομα σε ασφαλές σημείο, ενώ στην κοινότητα Γλυφάδας Ευβοίας πραγματοποιήθηκε μεταφορά ασθενούς από την οικία του σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως σημειώνει η Πυροσβεστική, οι δυνάμεις της παραμένουν σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση των περιστατικών που τυχόν θα προκύψουν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter