Καιρός: Πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία – Βοριάδες στα ορεινά

Καιρός: Πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία – Βοριάδες στα ορεινά

Πέφτει κατακόρυφα η θερμοκρασία την Τετάρτη, με βροχοπτώσεις και χιόνια στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Ωστόσο, τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν βαθμιαία από το μεσημέρι, σύμφωνα με την ΕΜΥ.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη τοπικά 7 με 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει βαθμιαία αισθητή πτώση από βορρά προς νότο.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές βροχές έως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 13 βαθμούς Κελσίου

Στη Θεσσαλονίκη θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές, με τα φαινόμενα να εξασθενούν το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί 5-6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές θα επικρατήσουν και στα ορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς και της βορειοδυτικής Πελοποννήσου, με πιθανότητα χιονοπτώσεων. Καταιγίδες θα σημειωθούν τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 10 και 18 βαθμών Κελσίου.

Στα ορεινά της Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της βόρειας Πελοποννήσου αναμένονται τοπικές χιονοπτώσεις, ενώ ποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες καταιγίδες. Στα Δωδεκάνησα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter