Καιρός: Σε ποιες περιοχές συνεχίζονται χιόνια και βροχές – Κρύο ανατολικά, άνοδος στα δυτικά

Καιρός: Σε ποιες περιοχές συνεχίζονται χιόνια και βροχές – Κρύο ανατολικά, άνοδος στα δυτικά

Πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις και βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά και στο Αιγαίο αναμένονται το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα δυτικά. Μικρή πτώση στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο. Έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνές αναμένονται στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στο Νότιο Ιόνιο και στο Αιγαίο, όπου και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά αλλά και σε περιοχές χαμηλού υψομέτρου της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας , της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και του Βορείου Αιγαίου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -6 έως 5 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από -3 έως 7, στη Θεσσαλία από -1 έως 8, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 0 έως 9, στα δυτικά ηπειρωτικά από 1 έως 14, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 1 έως 5, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 4 έως 11 και στην Κρήτη από 4 έως 13.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές και βορειοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και το μεσημέρι και απόγευμα από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελεί ο Πατραϊκός όπου οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά του νομού και σε περιοχές στα βόρεια του λεκανοπεδίου το πρωί. Βροχή ή χιονόνερο αναμένεται στις υπόλοιπες περιοχές τις ίδιες ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ όμως από το πρωί θα στραφούν σε βόρειους και βορειοανατολικούς και θα παρουσιάσουν μικρή ενίσχυση. Από το απόγεμα αναμένεται σημαντική εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 3 έως 6 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 0 έως 5 βαθμούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter