Καιρός: Σκόνη, βροχές και καταιγίδες – Ανεβαίνει η θερμοκρασία στα νότια

Καιρός: Σκόνη, βροχές και καταιγίδες – Ανεβαίνει η θερμοκρασία στα νότια

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, αλλά και αρκετή ηλιοφάνεια στα ανατολικότερα τμήματα της χώρας. Τοπικές βροχές στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Οι άνεμοι στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ, στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και νότια. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας στα νότια. 

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου. 

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, με τοπικές βροχές στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία και πιθανώς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας μεμονωμένες καταιγίδες.Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βορειότερα και βαθμιαία στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Άνεμοι: Νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές, με τοπικές βροχές στη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Το βράδυ βελτίωση. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου. 

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα. Άνεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου. 

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Τι θα γίνει την Τρίτη

Καιρός: Στα δυτικά και βόρεια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά και τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης, με αυξημένες συγκεντρώσεις στα ανατολικά και τα νότια. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα δυτικά. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter