Καιρός: «Τέσσερα 24ωρα με 30άρια, με βροχές η 28η Οκτωβρίου» – Νέα πρόγνωση
Ηλιοφάνεια και «καλοκαιρινές» ημέρες πριν τη νέα αλλαγή σκηνικού. Η νέα πρόγνωση Τσατραφύλλια.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες τέσσερις μέρες, με ηλιοφάνεια και αύξηση της θερμοκρασίας. Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες των τελευταίων ημερών, ο υδράργυρος θα ανέβει σταδιακά φτάνοντας έως και 30 βαθμούς σε περιοχές της Κρήτης, χαρίζοντας ένα «καλοκαιρινό» Σαββατοκύριακο.
Όσο για την 28η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιώργο Τσατραφύλλια, «η θερμοκρασία θα πέσει περίπου 8 βαθμούς και θα έχει και βροχές κυρίως στο Αιγαίο, τα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά», σημειώνει ο μετεωρολόγος, προσθέτοντας ότι θα ακολουθήσει νέα πρόγνωση με μεγαλύτερη ακρίβεια για τον καιρό της 28ης Οκτωβρίου.
Η ανάρτηση Τσατραφύλλια
«Τέσσερα 24ώρα Άνοιξη με 30άρια και παρέλαση με ψύχρα και βροχές…”
Καλημέρα!
Mέσα στο Αιγαίο (κυρίως Κυκλάδες και ανατολικό Αιγαίο) θα εκδηλωθούν σήμερα τοπικές καταιγίδες και από αύριο σταδιακά οι βροχές θα περιοριστούν και θα εξασθενήσουν.
Παράλληλα έχει ξεκινήσει η μεταφορά θερμών αερίων μαζών στη χώρα μας από νοτιότερα γεωγραφικά πλάτη με αποτέλεσμα η θερμοκρασία μέχρι τη Δευτέρα να σημειώσει σταδιακή άνοδο.
Στους 30 βαθμούς φαίνεται να εκτοξεύουν οι καταβάτες άνεμοι τα θερμόμετρα στη βόρεια Κρήτη και στους 28-29 στην ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο, κυρίως τη Δευτέρα 27/10/25.
Σχετικά με τον καιρό της 28ης η θερμοκρασία θα πέσει περίπου 8 βαθμούς και θα έχει και βροχές κυρίως στο Αιγαίο, τα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά.
Η πρόγνωση για 28η θα γίνει με μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε 2 ημέρες».




















