Καιρός: Τρεις εποχές σε… τρεις ημέρες – Τι αλλάζει από την Πέμπτη (Video)

Καιρός: Τρεις εποχές σε… τρεις ημέρες – Τι αλλάζει από την Πέμπτη (Video)

Ο καιρός της τρέχουσας εβδομάδας επιφυλάσσει εκπλήξεις, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μέσα σε τρεις ημέρες θα περάσουν… τρεις εποχές!

Αρχικά, από την Πέμπτη έως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής το σκηνικό θα είναι ανοιξιάτικο. Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ θα κυριαρχούν οι νοτιάδες. Στο Αιγαίο δε, αναμένονται άνεμοι έντασης μέχρι και 8 μποφόρ.

Διαβάστε επίσης: Καιρός: Ανοιξιάτικο σκηνικό την Τετάρτη – Άνοδος της θερμοκρασίας και νεφώσεις

Την Παρασκευή, αναμένεται μεταβολή του καιρού, που θα θυμίζει μία κλασική φθινοπωρινή ημέρα. Η θερμοκρασία θα πέσει, ενώ αναμένονται βροχές και καταιγίδες θα βόρεια και τα κεντρικά της χώρας.

Το Σάββατο, τα πάντα θα θυμίζουν χειμώνα, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Γιαννόπουλο. Συγκεκριμένα, αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές, θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο και κρύο τσουχτερό, με μονοψήφιες τιμές ακόμα και το μεσημέρι στα κεντρικά και τα βόρεια.  Παράλληλα, τσουχτερό κρύο θα επικρατεί μέχρι τη Δευτέρα.

Ο κ. Γιαννόπουλος συμπλήρωσε ότι από την επόμενη Τρίτη μέχρι τα Χριστούγεννα, ο καιρός θα είναι ήπιος, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει εκ νέου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter