Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες, άνεμοι και… βροχές αναμένονται για την Τετάρτη

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες, άνεμοι και… βροχές αναμένονται για την Τετάρτη

Αραιές νεφώσεις στα δυτικά και στα βόρεια, οι οποίες από το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους πυκνότερες, αναμένονται την Τετάρτη, ενώ βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι κυρίως στα δυτικά, στα νότια ηπειρωτικά και στο Ιόνιο, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 17 έως 33, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 22 έως 29, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 20 έως 32, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 30 και στην Κρήτη από 20 έως 30, ενώ τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 32.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Βόρειο και Νοτιοδυτικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ, όμως τις θερμές ώρες της ημέρας θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το πρωί έως το απόγευμα θα ενισχυθούν και θα φτάνουν τοπικά τα 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και στα δυτικά έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα στραφούν σε νότιους και νοτιοδυτικούς ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter