Καισαριανή: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοσκόπουλος καταγγέλλει νυν Δήμαρχο για το σκοπευτήριο (Video)

Καισαριανή: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βοσκόπουλος καταγγέλλει νυν Δήμαρχο για το σκοπευτήριο (Video)

Επίθεση με καταγγελίες για τον νυν δήμαρχο Καισαριανής, Ηλία Σταμέλο, εξαπέλυσε εχθές στην τελευταία του ανοιχτή ομιλία πριν το β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης, Χρήστος Βοσκόπουλος. 

Αφορμή για τις καταγγελίες του κυρίου Βοσκόπουλου στάθηκε η γνωστή υπόθεση της παράδοσης του Σκοπευτηρίου στην κοινωνία της Καισαριανής, το οποίο ο -υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ- Ηλίας Σταμέλος αρνήθηκε να… παραλάβει!Σύμφωνα με τον Χρήστο Βοσκόπουλο, το 2015, ο Νίκος Παππάς κάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου τον σημερινό δήμαρχο Καισαριανής για να συζητήσουν την επίλυση ενός προβλήματος, που απασχολεί την τοπική κοινωνία εδώ και χρόνια. Μετά από προσπάθειες μερικών μηνών, τον Αύγουστο του 2016 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε τροπολογία με την οποία ο ιστορικός χώρος δινόταν στο λαό της Καισαριανής. Αγώνες δεκαετιών όλων των δημοτικών αρχών δικαιώνονταν… 

Ενώ αρχικά, ο Ηλίας Σταμέλος ανέφερε ότι θα παραστεί στη σχετική εκδήλωση για να παραλάβει το ΦΕΚ, την κρίσιμη βραδιά επέλεξε να απουσιάσει. Όπως τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Καισαριανής, Χρήστος Βοσκόπουλος, «ένα τηλεφώνημα του Περισσού του στέρησε τη δόξα. 

Η μικροπολιτική σε μεγάλες στιγμές: ο δήμαρχος ξέχασε τον ιστορικό του ρόλο, ξέχασε, εμπρός στη μανία να πλήξει τον κομματικό του αντίπαλο, ότι όφειλε να είναι παρών στη τελετή παράδοσης, μια λαϊκή γιορτή, μία ιστορική στιγμή». Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι «έβλεπε τον Αλέξη Τσίπρα απλώς ως αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ και όχι ως πρωθυπουργό της χώρας. Υπέπεσε σε θεσμικό ατόπημα. Εμπρός στην κομματική εντολή, η Καισαριανή πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Ο Νίκος Παππάς πραγματοποίησε την υπόσχεσή του, το πρόβλημα του Σκοπευτηρίου επιλύθηκε πολιτικά, ενόσω ο κ. Σταμέλος προσπαθούσε να προσεταιρισθεί το αποτέλεσμα. Μαύρη σελίδα για τη λαϊκή συσπείρωση». Τέλος, ο κ. Βοσκόπουλος, αναφερόμενος σε κατηγορίες που δέχεται από τον αντίπαλό του, έκλεισε τη συγκεκριμένη τοποθέτησή του με τη λέξη «ντροπή»!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter