Κακή εμφάνιση της Εθνικής και ήττα από την Ουγγαρία με 2-1

Κακή εμφάνιση της Εθνικής και ήττα από την Ουγγαρία με 2-1

Αποκαρδιωτική εμφάνιση για την Εθνική μας Ομάδα η οποία ηττήθηκε από την Ουγγαρία σε φιλικό παιχνίδι με 2-1. Οι Μαγυάροι άνοιξαν το σκορ στο 15’ με τον Ρ. Σάλαϊ και η «γαλανόλευκη» ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα του Μπακασέτα στο 81’. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 93’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλμάς.

«Ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι χαρούμενοι, όχι λόγω της ήττας, αλλά από τον τρόπο που παίξαμε. Η απόδοση των παικτών ήταν καλή απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Έμαθα πολλά, κυρίως όταν είδα τα 2-3 διαδοχικά λάθη που έγιναν και μας κόστισαν το παιχνίδι. Πονάει πολύ ο τρόπος που ήρθε η ήττα», δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Γ. Πογιέτ. Ωστόσο, η απόδοση της Εθνικής μας δεν ήταν καλή.

Ο διαιτητής Ν. Τσίφι (Ιταλία) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μπότκα, Καλμάρ.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Nτίμπους (92’ Σάπανος), Μπότκα (71’ Λανγκ), Όρμπαν, Ατ. Σάλαϊ, Φιόλα, Α. Νάγκι, Στάιλς, Κέρκεζ (53’ Ζολτ Νάγκι), Ντζούτζακ (53’ Ανταμ), Σομποζλάι (92’ Καλμάρ), Ρ. Σάλαϊ (71’ Ντάρνταϊ).

ΕΛΛΑΔΑ: Πασχαλάκης, Ρότα, Γιαννούλης (69’ Κυριακόπουλος), Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Κουρμπέλης (87’ Παπανικολάου), Μπουχαλάκης (69’ Χατζηγιοβάνης), Μπακασέτας, Μασούρας (87΄Δουβίκας), Μάνταλος, Ιωαννίδης (61’ Φούντας).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter