Κακιά Σκάλα: Την Κυριακή στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα – «Ο βράχος έπεσε από ύψος 100 μέτρων» (Video)

Κακιά Σκάλα: Την Κυριακή στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα – «Ο βράχος έπεσε από ύψος 100 μέτρων» (Video)

Ταλαιπωρίας συνέχεια για χιλιάδες οδηγούς μετά την κατολίσθηση βράχων τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, γεγονός που οδήγησε στην εκτροπή της κυκλοφορίας και τη διέλευση των οχημάτων από την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

Διαβάστε επίσης: Ολύμπια… υπομονή των οδηγών στην Παλαιά Εθνική Οδό: Άγνωστο πότε θα ανοίξει η Κακιά Σκάλα

Η πλήρης αποκατάσταση του οδικού δικτύου στο ύψος της Κακιάς Σκάλας θα γίνει… πριν τις γιορτές, όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι την Κυριακή θα δοθεί στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα, ώστε να λειτουργούν πλέον δύο, με τον στόχο της πλήρους αποκατάστασης να έχει τεθεί πριν τα Χριστούγεννα και τη μαζική έξοδο των εκδρομέων.

«Κλειστές είναι οι 2 λωρίδες αυτή τη στιγμή και είναι ανοιχτή η μία. Αποκαθιστούμε τους φράχτες ανάσχεσης και τα στηθαία ασφαλείας και την Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα δοθεί η μεσαία λωρίδα, ώστε να είναι σε λειτουργία δυο λωρίδες που επαρκούν, και με στόχο πριν τις γιορτές να δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία και η αριστερή, εξωτερική λωρίδα. Εκτός κι αν έχουμε «εκπλήξεις» όπως οι βροχοπτώσεις και οι σεισμοί που είχαμε», σημείωσε στην ΕΡΤ ο κ. Παπανικόλας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι ο βράχος που προκάλεσε το κυκλοφοριακό κομφούζιο έπεσε από 100 μέτρα ύψος σε περιοχή «εκτός των ορίων παραχώρησης του έργου».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter