Κακό ματς στο Περιστέρι, Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1

Κακό ματς στο Περιστέρι, Ατρόμητος – ΑΕΛ 1-1

Η ΑΕΛ «τσίμπησε» έναν βαθμό (1-1) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αλλά παραμένει καρφωμένη στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο 45λεπτο το θέαμα του αγώνα ήταν κάκιστο και μπροστά στις δύο εστίες δημιουργήθηκαν ελάχιστες φάσεις. Στο 44’ ένα λάθος του νεαρού τερματοφύλακα Χρήστου Μανδά έδωσε προβάδισμα στην Λάρισα. Ο 20χρονος γκολκίπερ απομάκρυνε λανθασμένα την μπάλα, αυτή έφτασε στον Μπεν Χατίρα, ο οποίος δεν μπόρεσε να τον νικήσει. Τελικά μετά από κόντρα η μπάλα κατέληξε στον Ακούνια που δεν δυσκολεύτηκε για το 0-1.

Το παιχνίδι δεν είχε φάσεις ούτε και στο δεύτερο ημίχρονο και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν μετά από μία… στραβοκλωτσιά. Στο 76’ ο Γκάλο επιχείρησε να σουτάρει, η μπάλα έφτασε στον Αγκάγιεφ κι αυτός με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Ο Ατρόμητος πίεσε για το δεύτερο γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε.

O Αζέρος διαιτητής Αλιγιάρ Αγκαγιέφ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Στρούγγη, Μαυρομμάτης, Γιακιμόβσκι, Ακούνια.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Γκάλο, Γκαλβάο, Σάλομον, Χαρίσης (74’ Ούμπιδες), Χριστοδουλόπουλος (61’ Αγκάγιεφ), Μουνίθ (61’ Ραμπέγιο), Μανούσος (46’ Εντομβογί), Κωτσόπουλος (83’ Γιακουμάκης).

ΑΕΛ: Νάγκι, Στίφλερ (60’ Ηλιάδης), Μπεν Χατίρα (61’ Μιλοσάβλιεβιτς), Γιακιμόφσκι (71’ Καρανίκας), Ζίζιτς, Κερούτο, Μαξιμένκο (52’ Μιχαήλ), Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ, Νικολιάς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter