Κακοκαιρία «Ariel»: Κλειστά τα σχολεία στη Σκόπελο την Πέμπτη

Κακοκαιρία «Ariel»: Κλειστά τα σχολεία στη Σκόπελο την Πέμπτη

Κλειστά θα μείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Σκόπελο λόγω της κακοκαιρίας «Ariel» που σαρώνει σχεδόν όλη τη χώρα. Προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν ήδη οι κάτοικοι του Βόλου στη Μαγνησία.

Δείτε επίσης: Επικαιροποιείται το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων: Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες (LIVE)

Εξαιτίας της κακοκαιρίας ARIEL, με απόφαση του Δημάρχου Σκοπέλου αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης για την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου.

Η Σκόπελος πλήττεται από έντονη βροχόπτωση, θυελλώδεις ανέμους και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης (01.12.2022).

Διαβάστε επίσης: Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία Ariel: Μήνυμα από το 112 σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά – LIVE η εξέλιξη των φαινομένων

Υπενθυμίζεται ότι προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα της Τετάρτης (30.11.2022), οι κάτοικοι του Βόλου στα κινητά τους τηλέφωνα.

Σύμφωνα με το μήνυμα προβλέπονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα για τις επόμενες 24 ώρες και συστήνεται να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter