Κακοκαιρία Daniel: Aπαγόρευση κυκλοφορίας και στη Σκιάθο – Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στoν Βόλο (Photos-Videos)

Κακοκαιρία Daniel: Aπαγόρευση κυκλοφορίας και στη Σκιάθο – Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στoν Βόλο (Photos-Videos)

Την λογική των lockdown επιστρατεύουν οι Αρχές μετά τα τεράστια προβλήματα και τα πλημμυρικά φαινόμενα κυρίως σε Μαγνησία και Σκιάθο, αναδεικνύοντας τις αδυναμίες του κρατικού μηχανισμού. Έτσι, μετά τον Βόλο, απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκε σε ισχύ και στη Σκιάθο. Νωρίτερα, σε τραγωδία εξελίχθηκε το θρίλερ με τον κτηνοτρόφο καθώς εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του ενώ ένα ακόμα άτομο αγνοείται. Όλα αυτά, ενώ στιγμές αγωνίας σημειώνονται στο παραθαλάσσιο χωριό Άη Γιάννης στο Πήλιο, με δεκάδες εγκλωβισμένους κατοίκους και τουρίστες, καθώς τα ορμητικά νερά έχουν παρασύρει αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Μήνυμα του 112 εστάλη στους πολίτες της Σκιάθου λίγο πριν τη μία το μεσημέρι για απαγόρευση της κυκλοφορίας στο νησί.

Ένας νεκρός και ένας αγνοούμενος στο βόλο

Την ίδια στιγμή, εξαιρετικά δύσκολη είναι και η κατάσταση στον Βόλο, όπου έχασε τη ζωή τους ένας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος ο οποίος καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση, λόγω των μεγάλων ποσοτήτων του νερού, ενώ αγωνία επικρατεί για 34χρονο αγνοούμενο στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, ο 34χρονος προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του ένα ρέμα στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης Βόλου, άνοιξε την πόρτα και παρασύρθηκε. Στο αυτοκίνητο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επέβαινε και ο γιος του, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του.

Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα

Από το πρωί σοβαρά είναι τα προβλήματα στον Βόλο, καθώς σταμάτησε η κίνηση στον περιφερειακό ενώ αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο ύψος του Πανθεσσαλικού. Αντίστοιχες εικόνες καταγράφηκαν και στη Σκιάθο.

«Ζητάμε βοήθεια – Μας έχουν εγκαταλείψει όλοι»

Δραματική έκκληση για βοήθεια κάνουν οι κάτοικοι στον Άη Γιάννη Πηλίου, σύμφωνα με το magnesianews. Συγκεκριμένα, δεκάδες κάτοικοι και τουρίστες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο παραθαλάσσιο χωριό και ζητούν βοήθεια για να απομακρυνθούν με ασφάλεια.

Τα βίντεο συγκλονίζουν καθώς φαίνεται η ορμητικότητα των νερών, τα οποία έχουν παρασύρει αυτοκίνητα στη θάλασσα, ενώ οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Όπως ενημερώνει με ανάρτηση του στο Facebook ο αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης η περιοχή είναι χωρίς ρεύμα και τηλέφωνο ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα ,παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές…».

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Daniel: Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους και στη Σκιάθο (Photos)

Εγκλωβίστηκαν οδηγοί στη Σκίαθο

Η πυροσβεστική σύμφωνα με το Gegonota.news έχει κληθεί να απεγκλωβίσει δύο οδηγούς, στις 8 το πρωί καθώς οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια. Έντονα είναι τα πλημμυρικά φαινόμενα από την Τζανεριά μέχρι και τις Κουκουναριές, ενώ συνεχόμενες είναι οι διακοπές ρεύματος.

Δείτε τις φωτογραφίες του Gegonota.news:

    

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter