Κακοκαιρία Daniel: Ενας νεκρός, τρεις αγνοούμενοι – Κατεστραμμένοι δρόμοι και εκκενώσεις δημόσιων κτιρίων

Κακοκαιρία Daniel: Ενας νεκρός, τρεις αγνοούμενοι – Κατεστραμμένοι δρόμοι και εκκενώσεις δημόσιων κτιρίων

Ενας νεκρός και τρεις αγνοούμενοι είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός της καταστροφικής κακοκαιρίας Daniel η οποία θα συνεχιστεί για 48 ώρες όπως προβλέπουν οι μετεωρολόγοι.

Οι αγνοούμενοι ήταν πέντε αλλά το βράδυ της Τρίτης είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια των δύο αγνοουύμενων στο νότιο Πήλιο. Πρόκειται για ζευγάρι Αυστριακών, που παρασύρθηκε από τα χειμαρρώδη νερά της κακοκαιρίας, από το σπίτι του στο νότιο Πήλιο, στην Ξινόβρυση.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης βρίσκεται η Μαγνησία, όπου έχει δοθεί εντολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Απαγόρευση κυκλοφορίας υπάρχει και στη Σκιάθο που έχει επίσης πληγωθεί. Δρόμοι έχουν καταστραφεί και άλλοι έχουν κλείσει με εντολή της Αστυνομίας σε Λάρισα, Μαγνησία και Σποράδες.

Ενας ηλικιωμένος κτηνοτρόφος έχασε τη ζωή του στον Βόλο όταν καταπλακώθηκε από τοίχο που υποχώρησε από την πίεση του νερού.

Δύο ακόμη άνθρωποι αγνοούνται στο νότιο Πήλιο και ένας 34χρονος αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου.

Στον Βόλο οι αρχές προχώρησαν στην εκκένωση του Γηροκομείου του Βόλου, του οποίου μια πτέρυγα κατάρρευσε και του Κέντρου Υγείας της Αργαλαστής.

Δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμι ενώ χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα έχουν μείνει πολλές περιοχές. Από τις πλημμύρες ενεργοποιήθηκε η Υπηρεσία Copernicus.

Ο μετεωρολογικός σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών έχει καταγράψει ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής στη Ζαγορά Πηλίου, όπου το ύψος της βροχής ως το μεσημέρι της Τρίτης 5 Σεπτεμβρίου έφτασε τα 645 mm.

Διαβάστε επίσης: Κακοκαιρία Daniel: Ήχησε ξανά το 112 στη Μαγνησία – Σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας

Βόλος: Κατέρρευσε πτέρυγα του Γηροκομείου – Αναζητείται στέγη για τους ηλικιωμένους

Σκιάθος: Τρομακτικές εικόνες στο νησί από την κακοκαιρία Daniel (Video)

Κακοκαιρία Daniel: Πού είναι κομμένο το οδικό δίκτυο σε Λάρισα και Μαγνησία

Κακοκαιρία Daniel: Χωρίς ηλεκτρικό περιοχές σε Βόλο, Πήλιο και Σποράδες

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter