Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Γενική αργία και την Τετάρτη για να σώσει την αξιοπιστία του ο Μητσοτάκης

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Γενική αργία και την Τετάρτη για να σώσει την αξιοπιστία του ο Μητσοτάκης

Αφού η κακοκαιρία «Ελπίδα» σάρωσε τη χώρα, αναδεικνύοντας τη «γύμνια» του κρατικού μηχανισμού, εκ των υστέρων, και όχι εκ των προτέρων, η κυβέρνηση σπεύδει να κηρύξει αργία και την Τετάρτη.

Δείτε επίσης: Επιτελικό μπάχαλο: Τουλάχιστον 20 ώρες παγιδευμένοι οδηγοί στους δρόμους – Γενική αργία την Τρίτη (Photos – Video)

Μετά την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι πολίτες στους δρόμους με χιλιάδες εγκλωβισμένους οδηγούς, κυρίως στην Αττική Οδό, αλλά και τα μπλακ άουτ στην ηλεκτροδότηση, η κυβέρνηση, αφού επέρριψε την ευθύνη στα… καιρικά φαινόμενα που ήρθαν νωρίτερα(!), το πρωί της Τρίτης ανακοινώνει πως θα είναι αργία και η Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, κατά την ενημέρωση, ανακοίνωσε  την παράταση της αργίας λόγω της κακοκαιρίας, η οποία ανέδειξε την αναποτελεσματικότητα του επιτελικού κράτους, και αύριο Τετάρτη.

Όπως είπε ο υπουργός, η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Με 2.000 ευρώ αποζημίωση προσπαθεί να κατευνάσει την οργή ο Μητσοτάκης

Τη στιγμή που η συλλογική οργή και αγανάκτηση ξεχειλίζει για την απίστευτη ταλαιπωρία που υπέστησαν χιλιάδες οδηγοί αυτοκινήτων στην Αττική Οδό λόγω της κακοκαιρίας, καθώς παρέμειναν εγκλωβισμένοι για πάρα πολλές ώρες, ενώ εκατοντάδες αυτοκίνητα έχουν εγκαταληφθεί, το πρωθυπουργικό γραφείο διαρρέει πως ο, μέχρι πρότινος, εξαφανισμένος Κυρ. Μητσοτάκης επικοικώνησε με την Αττική Οδό και ζήτησε από την εταιρεία να αποζημιωθεί με 2.000 ευρώ το κάθε εγκλωβισμένο όχημα.

Η εποικοινωνία έγινε κατά τη διάρκεια σύσκεψης για την αποτίμηση της κατάστασης στην οποία συμμετείχαν στην οποία μετείχαν ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, οι Υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος, ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Λευτέρης Οικονόμου, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΔΔΗΕ Αναστάσιος Μάνος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter