Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξέχασε και πάλι την Εύβοια – Μένει εκτός αργίας παρά τα προβλήματα σε ρεύμα και νερό

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ξέχασε και πάλι την Εύβοια – Μένει εκτός αργίας παρά τα προβλήματα σε ρεύμα και νερό

Χωρίς ρεύμα και νερό παραμένουν περιοχές της πολύπαθης Εύβοιας λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδας» με την κυβέρνηση Μητσοτάκη ωστόσο να δείχνει για ακόμα μία φορά την αδιαφορία της για το νησί αφού όπως φαίνεται δεν συντρέχουν λόγοι για να ενταχθεί στις περιοχές για τις οποίες ανακοινώθηκε παράταση της αργίας και για αύριο, Τετάρτη.

Στις περιοχές του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης -Αγίας Άννας, του Δήμου Καρύστου, του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου υπάρχουν σημειακές διακοπές ηλεκτροδότησης ενώ σύμφωνα με το eviathema, σε περιοχές του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων το πρωί της Τρίτης παρατηρούνται διακοπές νερού. Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ έφτασαν την Τρίτη στο νησί από άλλες περιοχές, αλλά δεν υπήρχε πρόσβαση σε διάφορα κρίσιμα σημεία για να μπορέσουν να φτάσουν μέχρις εκεί και να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Ο όγκος του χιονιού αγγίζει ακόμα και το ένα μέτρο σε ορισμένες περιοχές, όπως στο χωριό Κούτουρλας του Δήμου Κύμης Αλιβερίου με αποτέλεσμα ορισμένοι κάτοικοι να παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους.

Η απόφαση της κυβέρνησης να γυρίσει και πάλι την πλάτη της στην Εύβοια, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από φορείς της αυτοδιοίκησης αλλά και τους ίδιους τους πολίτες καθώς όπως λένε χαρακτηριστικά στο evima.gr: «Είμαστε χωρίς ρεύμα, οι δρόμοι είναι ακόμη με χιόνι και με τις χαμηλές θερμοκρασίες μετατρέπονται σε παγοδρόμια.  Τα περισσότερα χωριά είναι θαμμένα στο χιόνι. Πως θα πάμε στις δουλειές μας;», αναρωτιούνται και ζητούν από τον πρωθυπουργό να παρέμβει για το θέμα αυτό στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη η σημερινή αργία παρατείνεται και αύριο Τετάρτη σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter