Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στην Αττική

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Κλειστά και την Τετάρτη τα σχολεία στην Αττική

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη τα σχολεία στην Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα» που προκάλεσε τεράστια προβλήματα.

Σύμφωνα με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη: «Κλειστά και αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στην Αττική λόγω των δύσκολων καιρικών συνθηκών».

Παράλληλα, το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει:

• Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

• Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter