Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Σε ποια νοσοκομεία υπάρχει πρόβλημα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Σε ποια νοσοκομεία υπάρχει πρόβλημα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Στην υπερπροσπάθεια του υγειονομικού προσωπικοί των νοσοκομείων των βορείων Προαστίων με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος «οι συνάδελφοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια να φτάσουν στα νοσοκομεία. Άλλοι βρίσκονται από χθες στα νοσοκομεία και όμως καμιά αναγνώριση».

«Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στο ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ όπου η πρόσβαση στο νοσοκομείο είναι πολύ δύσκολη και μέχρι τώρα ελάχιστα περιστατικά έφτασαν στα επείγοντα καθότι εφημερεύει.Ο περιβάλλοντας χώρος του νοσοκομείου γεμάτος χιόνι. Πολλά αυτοκίνητα συναδέλφων παρκαρισμένα εντός του νοσοκομείου είναι σκεπασμένα από χιόνι» περιγράφει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Στο ΚΑΤ η κατάσταση είναι προσβάσιμη όπως και στο Σισμανόγλειο που εφημερεύει. Επίσης προσβάσιμη είναι η κατάσταση στο Αμαλία Φλέμινγκ.

«Για άλλη μια φορά οι υγειονομικοί επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα ευθύνης αψηφώντας τις κακές καιρικές συνθήκες προσπαθώντας από χθες το βράδυ με κάθε τρόπο να φτάσουν στα νοσοκομεία κοντά στους ασθενείς. Πολλοί βρίσκονται από χθες το μεσημέρι στα νοσοκομεία καλύπτοντας βάρδιες συναδέλφων που ήταν αδύνατον να φτάσουν από το σπίτι τους. Αξίζουν συγχαρητήρια στους συναδέλφους», αναφέρει.

Ο ίδιος καταλήγει λέγοντας «Την ώρα που όλος ο δημόσιος τομέας βρίσκεται σε τηλεργασία εμείς κάνουμε αγώνα δρόμου να φτάσουμε στα νοσοκομεία. Και δουλεύουμε ακατάπαυστα τρεις και πλέον βάρδιες. Μην ακούσουμε και άλλα ευχαριστώ από τη πολιτεία. Χορτάσαμε. Αύξηση μισθών και ένταξη στα ΒΑΕ θέλουμε. Το αξίζουμε,το δικαιούμαστε αλλά τίποτα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter