Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές δεν λειτουργούν τα σχολεία

Κακοκαιρία: Σε ποιες περιοχές δεν λειτουργούν τα σχολεία

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που συνεχίζουν να πλήττουν τη χώρα, παρατείνουν για λίγο τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μαθητών κι εκπαιδευτικών σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Ελλάδα, Αιγαίο και Κρήτη έχουν την τιμητική τους, με τα σχολεία να παραμένουν κλειστά, τουλάχιστον για σήμερα.

– Στη Θεσσαλονίκη, κλειστές θα είναι όλες οι σχολικές μονάδες (βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία και δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) στον δήμο Λαγκαδά. Επίσης, κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στους δήμους Παύλου Μελά, Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Δέλτα. Στο Δήμο Κορδελιού- Ευόσμου, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, αλλά οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά.

– Στον δήμο Φλώρινας, κανονικά θα ανοίξουν μόνο οι παιδικοί σταθμοί.

– Στον δήμο Κατερίνης, κλειστά θα παραμείνουν σήμερα Δευτέρα, τα σχολεία όλων των βαθμίδων, ενώ αύριο Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, θα είναι κλειστά μόνο τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργούν κανονικά.

– Στη Χαλκιδική, στον δήμο Αριστοτέλη κλειστές θα παραμείνουν σήμερα  δεν θα ανοίξουν σήμερα, όλες οι σχολικές μονάδες, καθώς και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ.

– Στον δήμο Πολυγύρου, λειτουργούν μόνο τα σχολεία της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος), με μία ώρα καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων.

– Στον δήμο Κοζάνης, λειτουργούν μόνο οι παιδικοί σταθμοί, με μία ώρα καθυστέρηση.

– Στο Άργος Ορεστικό, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία, το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου.

– Στις Περιφερειακές Ενότητες Έβρου, Καβάλας, Δράμας και Ροδόπης, κλειστές θα παραμείνουν σήμερα όλες οι σχολικές μονάδες.

– Στον δήμο Έδεσσας, λειτουργούν μόνο οι παιδικοί σταθμοί.

– Στην Περιφέρεια βορείου Αιγαίου, τα σχολεία στα νησιά της Λέσβου, της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, θα παραμείνουν κλειστά.

– Στον δήμο Τρικάλων, τα σχολεία ανοίγουν στις 10:00.

– Στον δήμο Καλαμπάκας, κλειστά θα είναι σήμερα όλα τα σχολεία.

– Στους δήμους Λάρισας και Καρδίτσας, λειτουργούν μόνο οι παιδικοί σταθμοί.

– Στον δήμο Βόλου αναφέρεται ότι «δεν θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης» στην περιοχή ευθύνης του.

– Στην Κρήτη, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο σύνολο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, αλλά και στο Ρέθυμνο.

– Στο Ηράκλειο, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία των δήμων που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία, όπως των δήμων Βιάννου, Μαλεβιζίου, Χερσονήσου, Αρχανών- Αστερουσίων, Ηρακλείου και Μινώα Πεδιάδας.

– Στην Αχαΐα, θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία του δήμων Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ενώ στον δήμο Ερυμάνθου δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία των τοπικών κοινοτήτων Χαλανδρίτσας, Λεοντίου, Ερυμάνθειας, Σταυροδρομίου και Σκιαδά. 

– Στον δήμο Πατρέων, δεν θα λειτουργήσουν το δημοτικό σχολείο και το νηπιαγωγείο Άνω Καστριτσίου, καθώς και το δημοτικό και νηπιαγωγείο στα Σελλά. 

– Στον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας στην Ηλεία, δεν θα λειτουργήσουν το δημοτικό και νηπιαγωγείο Λαμπείας, οι λυκειακές τάξεις Λαμπείας, το δημοτικό και νηπιαγωγείο Πανόπουλου, το γυμνάσιο Πανόπουλου, καθώς και το δημοτικό νηπιαγωγείο στου Κούμανι.

– Στην Αιτωλοακαρνανία, κλειστά θα είναι σήμερα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία σε ολόκληρο τον δήμο Ναυπακτίας. 

– Στον δήμο Αγρινίου, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στις τοπικές κοινότητες Καλλιθέας, Αγίου Βλασίου, Κυπαρίσσου, Ποταμούλας και Σκουτεράς. 

– Στον δήμο Μεσολογγίου, θα παραμείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας του προβλήματος με την υδροδότηση το 1ο το 2ο και το 3ο δημοτικό σχολείο, τα νηπιαγωγεία, το γυμνάσιο και το λύκειο. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν ο παιδικός σταθμός Αιτωλικού και το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης γενικής αγωγής.

Στις Περιφερειακές Ενότητες Φθιώτιδας, Βοιωτίας, Φωκίδας και Εύβοιας, όλα τα σχολεία είναι κλειστά. 

Στους δήμους Καρπενησίου και Αγράφων, επίσης δε θα λειτουργήσει καμία σχολική μονάδα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter