«Κακώς έκανε το debate ο Μπακογιάννης» λέει τώρα ο Άδωνης

«Κακώς έκανε το debate ο Μπακογιάννης» λέει τώρα ο Άδωνης

Ο υπουργός εργασίας Άδωνης Γεωργιάδης προχώρησε σήμερα εμμέσως σε συμβουλές προς υποψηφίους που θέλουν να νικήσουν.

«Οι εκλογές δεν είναι άσκηση φιλανθρωπίας ή ευγένειας. Οι εκλογές είναι μια μάχη με στόχο να κερδίσεις. Εάν κάνεις κάποια κίνηση που αυξάνει το ρίσκο ενώ δεν χρειάζεται να το κάνεις, είναι λάθος. Ήταν πολύ ωραίο ντιμπέιτ, πολιτισμένο και ανθρώπινο αλλά έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς να δουν τον Δούκα», ανέφερε σήμερα Δευτέρα στον απόηχο της ήττας της νεοφιλελεύθερης Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάζοντας κάτω από τις γραμμές μπορείς να καταλάβεις πως ήταν κακό που οι πολίτες κατάλαβαν την αξία του γόνου της πρωθυπουργικής οικογένειας.

Ο ίδιος πάντως προσπάθησε να πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα αποφεύγοντας να μιλήσει για την επόμενη μέρα στο κόμμα του μετά τη συντριβή.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης εκτίμησε ότι «η χθεσινή βραδιά φέρνει εξελίξεις στην αντιπολίτευση. Θα αυξήσει στον ανταγωνισμό. Το ΠΑΣΟΚ κέρδισε στις εκλογές. Αντίθετα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ανύπαρκτος. Η ιδέα ότι θα ξεκινήσει μια διελκυστίνδα ποιος από τους δύο θα έχει το πάνω χέρι στις ευρωεκλογές θα έχει κόστος και στους δύο».

Ας κοιτάξει ο ίδιος τι θα γίνει στο κόμμα του με τόσους αντάρτες και τόση αποδοκιμασία.

Όσο για την αντιπολίτευση, εδώ είμαστε και θα τα δούμε και βέβαια δεν εξαρτάται από το τι θέλει να πιστεύει ο Άδωνης Γεωργιάδης!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter