Κακός ο Άρης, 0-0 με τον ΟΦΗ

Κακός ο Άρης, 0-0 με τον ΟΦΗ

Γκέλαρε στο «Κλ. Βικελίδης» ο ενισχυμένος στις μεταγραφές Αρης, παραχωρώντας «λευκή» ισοπαλία στον ΟΦΗ.

Στο ξεκίνημα του ματς και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και έχασαν ευκαιρίες με τους Σούντγκρεν (3’) και Καστάνιος (4’). Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο απείλησαν άλλη μία φορά με τον Καμαρά (33’).

Στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ δεν άφηνε τον αντίπαλο του να του δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Ο Αρης έχασε άλλη μία ευκαιρία στο 83’. Ο Ιτούρμπε εκτέλεσε φάουλ, ο Εντιαγέ έπιασε την κεφαλιά και ο Επασί απέκρουσε την μπάλα με εντυπωσιακό τρόπο.

«Κατακτήσαμε έναν βαθμό κόντρα σε μία σκληρή ομάδα Ο αντίπαλος μας δεν είχε ευκαιρίες, παρότι μεσοεπιθετικά έχει ποιότητα. Για μας είναι ένας ενθαρρυντικός βαθμός, πρέπει να μάθουμε από τα περσινά λάθη μας», δήλωσε ο προπονητής του ΟΦΗ Ν. Νιόπλιας, ενώ ο τεχνικός του Αρη Ακης Μάντζιος είπε: «Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά μας έλειψε το γκολ. Συνεχίζουμε».

Ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Καμαρά, Πασαλίδη, Γκαγιέγος.

Άρης: Ντένις, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Λούμορ, Εντιαγέ, Σάσα, Μαντσίνι (86’ Χαϊροβιτς), Μπερτόγλιο (78’ Μάνος), Γκάμα (57’ Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΟΦΗ: Επασί, Μαρινάκης (51’ Διαμαντής), Βούρος, Πασαλίδης, Κοροβέσης, Ντε Γκούζμαν, Γκαγιέγος, Καμάου (76’ Ουές), Νέιρα (76’ Σελίμοβιτς), Φαν Ντάινεν (63’ Λάμπρου), Καστάνιος (63’ Ντουρμισάι).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter