«Κακώς ρωτάτε το πότε θα παίξει ο Ομάρ»

«Κακώς ρωτάτε το πότε θα παίξει ο Ομάρ»

Ο γιατρός της Γαλατασαράι, Γενέρ Ιντσέ ενημέρωσε τους Τούρκους δημοσιογράφους για την πορεία της κατάστασης του Ομαρ Ελαμπντελαουί και εξήγησε ότι αυτό που προέχει είναι να ανακτήσει την υγεία του ο Νορβηγός και όχι το πότε θα επιστρέφει στη δράση.

«Σήμερα (2/1) κάναμε μια προγραμματισμένη επέμβαση. Η προτεραιότητά μας είναι η υγεία του ποδοσφαιριστή μας. Πότε θα παίξει; Αυτή είναι μια ερώτηση αβάσιμη και λανθασμένη. Είναι κάτι που θα συζητηθεί αργότερα. Η προτεραιότητά μας είναι να ανακτήσει την υγεία του» δήλωσε ο γιατρός της ομάδας στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: « Έχει έγκαυμα δεύτερου βαθμού στο πρόσωπο, αλλά οι χειρουργοί υποστηρίζουν ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί αργότερα. Αυτό που προέχει τώρα είναι η κατάσταση των ματιών».

Ο δε γιατρός Βεντάτ Καγιά που επίσης είναι από την πρώτη στιγμή πάνω από τον Ελαμπντελαουί, δήλωσε: «Αφού αξιολογήσαμε την κατάστασή του, κάναμε μια πρώτη επέμβαση που ολοκληρώθηκε στις 04.00 την Πρωτοχρονιά. Υπάρχει βελτίωση στο δεξί μάτι. Μπορώ να πω ότι όλα έχουν πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Μετά από αυτό, θέλουμε να δούμε την κατάστασή του την Κυριακή το πρωί και να συνεχίσουμε την ιατρική του θεραπεία. Η όραση επηρεάζεται από κάθε τραύμα. Κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να το διορθώσουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Το δεξί του μάτι είναι σε κάπως χειρότερη κατάσταση σε σχέση με το αριστερό».

Στο μεταξύ, λίγο πριν το σημερινό ματς της Γαλατασαράι με την Αντάλιασπορ, παίκτες, προπονητές, αλλά και μέλη του σταφ της ομάδας, εξέφρασαν την στήριξη τους στον Ομάρ Ελαμπντελαουί καθώς εμφανίστηκαν με μπλουζάκια τα οποία έγραφαν επάνω: «Γίνε γρήγορα καλά Ομάρ».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter