Καλά κρατεί η βαρυχειμωνιά

Καλά κρατεί η βαρυχειμωνιά

Για σήμερα Τετάρτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, κατά τόπους ισχυρές, με γρήγορη εξασθένηση. Χιόνια θα πέσουν σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο, στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου αρχικά θα είναι κατά τόπους πυκνές, αλλά βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις, 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Παγετός θα επικρατήσει κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά.

Πιο συγκεκριμένα: 

Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με βροχές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με χαμηλότερο υψόμετρο, όπου θα είναι κατά τόπους πυκνές και βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από -02 (μείον 2) έως 05 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Άστατος. Παροδικά αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Στα θαλάσσια-παραθαλάσσια θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Άνεμοι ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασια: Από 06 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια στα ορεινά και στα βόρεια ημιορεινά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 02 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία η μεγίστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικο,ί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 09 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Γρήγορα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 08 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Παροδικές βροχές, κυρίως στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Σταδιακά τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Άνεμοι βόρειοι, 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 06 έως 10 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 00 έως 05 βαθμούς κελσίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter