Καλά ο Μητσοτάκης δεν θα παραιτηθεί, ο 5046c;

Καλά ο Μητσοτάκης δεν θα παραιτηθεί, ο 5046c;

Παραδέχθηκαν εμμέσως πλην σαφώς στην κυβέρνηση ότι ο Κωστής Χατζηδάκης ήταν υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ, βγάζοντας, ωστόσο, εκτός «κάδρου» τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και πώς να ήξερε δηλαδή; Πήρε την εποπτεία του μήπως την ΕΥΠ αμέσως μετά τη νίκη του στις εκλογές του 2019; Άλλαξε μήπως τον νόμο για να βάλει κάποιον του χεριού του, ο οποίος δεν είχε τα προσόντα; Όχι, άρα είναι λογικό να μην γνώριζε και όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Θέλουν να τον «χτυπήσουν» επειδή είναι όμορφος, έξυπνος, από καλό πολιτικό «τζάκι» και σπουδαγμένος στο Κολάμπια. Τον ζηλεύουν, παιδί μου, τον ζηλεύουν…

*** Ο άνθρωπος το είπε στη Βουλή, μετά από στενό «μαρκάρισμα» του Τσίπρα. «Με τον κ. Χατζηδάκη γνωρίζομαι 30 χρόνια, είναι αντιπρόεδρος του κόμματός μας. Του συνομιλώ… Προφανώς και όχι (σ.σ. δεν τον παρακολουθώ). Τι είναι αυτά τα οποία λέτε; Είναι δυνατόν να υπονοείτε ότι παρακολουθούσα εγώ υπουργό της κυβέρνησής; Ντροπή σας! Μόνο που το υπονοείτε»!
Ορίστε, το είπε και όσοι δεν τον πιστεύετε είστε άπιστοι θωμάδες και κακόβουλοι και κακεντρεχείς. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα να τον κατηγορήσουμε για ψέματα και δεν πρέπει να το κάνουμε ούτε τώρα. Είναι ο πρωθυπουργός μας και κυρίως ένας Μητσοτάκης. Και οι Μητσοτάκηδες δεν λένε ποτέ ψέματα. Το λέει και θυρεός τους.

*** Άλλοι ήταν αυτοί που βρίσκονται πίσω από την παρακολούθηση του 5046c και όλων των υπόλοιπων στόχων. Ποιοι δεν ξέρω, αλλά άλλοι. Όχι ο Μητσοτάκης. Νομίζετε ότι έχει άπλετο χρόνο να ασχοληθεί με αυτά; Δεν βλέπετε που το δέρμα του είναι πλέον κατάσπρο επειδή δεν τον βλέπει ο ήλιος, επειδή ποτέ δεν άφησε το Μαξίμου; Επειδή εργάζεται νυχθημερόν για το καλό της χώρας, χωρίς να έχει πάει ούτε μία μέρα διακοπές; Θάλασσα ακούει και θάλασσα δεν βλέπει ο έρμος. Κι αντί να του λέμε κι ευχαριστώ, του χρεώνουμε τις παρακολουθήσεις; Φτάνει πια, τέτοια αδικία δεν την αντέχω.

*** Όπως και να έχει η αλήθεια θα έρθει στο φως. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και πιστεύω ότι και αυτή τη φορά θα τα καταφέρει, όπως συμβαίνει πάντα. Οι υπεύθυνοι θα καθαιρεθούν από τα δημόσια αξιώματα και θα οδηγηθούν στη φυλακή.

*** Φανταστείτε μόνο στη θέση του Μητσοτάκη να ήταν ο Τσίπρας. Να έπαιρνε υπό την εποπτεία του την ΕΥΠ και η Υπηρεσία να παρακολουθούσε υπουργούς και αρχηγό Ενόπλων Δυνάμεων. Σταματήστε ό,τι κάνετε και σκεφτείτε το για λίγα δευτερόλεπτα.

*** Από το 2019 και μετά είμαστε η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης. Σε όλους τους τομείς, σε όλους τους θεσμούς.

*** Μετά από έρευνα – αστραπή των αρχών των Βρυξελλών προφυλακίστηκε η Εύα Καϊλή για «συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά», όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση. Η υπόθεση αφορά σε δωροδοκία από το Κατάρ. Έπεσε από τα σύννεφα, είπε, ο Ανδρέας ο Λοβέρδος. Δεν το περίμενε. Το ίδιο πιθανότατα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος έκανε καμπάνια υπέρ της, πριν τις εκλογές για την ανάδειξη προεδρείου στο Ευρωκοινοβούλιο.

https://twitter.com/N_Papadojannis/status/1602238421677793282

*** Έτσι γίνονται οι κανονικές έρευνες και έτσι δικαιολογούν τον μισθό τους αυτοί που τις διεξάγουν στις κανονικές χώρες. Όχι όπως εδώ που η αστυνομία πήγε στο σπίτι του Λιγνάδη έναν μήνα μετά την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο, υπό το βάρος των αποκαλύψεων και 12 μέρες μετά τη σύλληψη του, όπου βρήκαν ένα λάπτοπ που του είχαν κάνει φορμάτ και δεν υπήρχε το παραμικρό μέσα.

*** Αυτά εδώ που λέει η Σοφία τα διαβάσατε;

*** Μεγάλο «φάουλ» του Νίκου Ανδρουλάκη τα περί «δούρειου ίππου της ΝΔ» που είπε για την Εύα Καϊλή. Αν είχε αντιληφθεί ότι έκανε τη βρώμικη δουλειά του κυβερνώντος κόμματος, να τη διέγραφε και να τη χαρακτήριζε «δούρειο ίππο» όταν έπρεπε. Όχι τώρα που την έπιασαν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter