Καλά τη Δημοκρατία δε τη σέβεστε. Τον «εργοδότη» σας;

Καλά τη Δημοκρατία δε τη σέβεστε. Τον «εργοδότη» σας;

Παρακολουθώ (για επαγγελματικούς λόγους) την συνεδρίαση της Βουλής. Ώρα του Πρωθυπουργού στην αίθουσα της ολομέλειας. Δεν θα μπω στην ουσία της συζήτησης αλλά στην εικόνα της Βουλής.

Άδεια έδρανα. 

Λείπουν οι περισσότεροι βουλευτές. Ο κ. Μητσοτάκης είπε από το βήμα ότι δεν υπάρχει ούτε ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω ποιοι λείπουν. Δεν με αφορά ούτε από ποιο κόμμα λείπουν οι περισσότεροι.

Το θέμα είναι ότι λείπουν! Τσαγκαροπαρασκευή, φθινοπωράκι, οκ δέχομαι ότι ένα χουχουλιασμα σε κάποιο καφέ είναι πιο ενδιαφέρον από το έδρανο της Βουλής.

Αλλά…

Αυτά τα «αλλά» είναι που κάνουν τη διαφορά!

Αλλά που λες, αν οι βουλευτές δε σέβονται τον πρωθυπουργό που μιλάει – δικό τους θέμα. Αν δε σέβονται τη Δημοκρατία είναι και δικό μας θέμα. Δικό μας θέμα είναι διότι είμαστε εν δυνάμει «εργοδότες» τους. Εμείς τους στείλαμε και τους 300 εκεί. Να τιμούν τη ψήφο μας, να τιμούν τη Δημοκρατία και να δουλεύουν.

Να «λαϊκίσω» και λίγο; Έναν σκασμό λεφτά και παροχές παίρνουν! Δεν έχουν το φιλότιμο να τιμήσουν τους μισθούς που τους λένε «αποζημιώσεις» λες και σηκώνουν βάρος…!

Μπορείς εσύ να μην πας στη δουλειά σου, έτσι χαλαρά και άνετα μια μέρα;

Για σκέψου το!

Ντροπή στους απόντες βουλευτές! Ντροπή και τίποτα άλλο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter