Καλάβρυτα: Διανέμονται πατάτες σε πολύτεκνες οικογένειες

Καλάβρυτα: Διανέμονται πατάτες σε πολύτεκνες οικογένειες

Ο Σύλλογος Πολυτέκνων Περιφέρειας Καλαβρύτων ενημερώνει, με ανακοίνωσή του ότι η διανομή πατάτας για το 2017 θα γίνει -αποκλειστικά- την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου.

Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου:

«Παρελήφθησαν από το Σωματείο μας πατάτες από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, με παρέμβαση και ενέργειες της μη κυβερνητικής οργάνωσης ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

Ο Πρόεδρός της, κ. Γιάννης Ναυπλιώτης ασχολείται αφιλοκερδώς σε καθημερινή βάση για την στήριξη και προστασία της Πολύτεκνης οικογένειας, προσφέροντας μέσω της οργάνωσης ΘΕΟΦΙΛΟΣ, κοινωνικές υπηρεσίες, προγράμματα αναδοχής , έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις, νομικές συμβουλές, αποστολές ειδών πρώτης ανάγκης κ. άλλα. Έχει διαθέσει δε για το σκοπό αυτό και όλα τα περιουσιακά του στοιχεία, κάτι το μοναδικό σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε από βάθους καρδιάς για την προσφορά αυτή, προς τους Πολύτεκνους του Σωματείου μας.

Καλούνται οι Πολύτεκνοι, μέλη του Σωματείου μας να παραλάβουν την ποσότητα που αντιστοιχεί σε κάθε οικογένεια.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις 14 Φεβρουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη και από ώρα 11:00 π.μ. έως και τις 02:30 μ.μ. (14:30).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επειδή η πατάτα είναι ευπαθές προϊόν θα πραγματοποιηθεί η διανομή ΜΟΝΟ την παραπάνω αναφερόμενη ημερομηνία προκειμένου να διανεμηθούν όλες οι ποσότητες.

Δεν θα υπάρξει άλλη μέρα διανομής.

Όσοι δεν παρευρεθούν για να παραλάβουν τις ποσότητες που τους αναλογούν οι ποσότητες αυτές θα διανεμηθούν στους παρευρισκόμενους Πολύτεκνους.

Όποια οικογένεια δεν μπορεί να παρευρεθεί η ίδια κατά την διανομή την συγκεκριμένη ημέρα, μπορεί να παραλάβει την αντίστοιχη ποσότητα άλλο άτομο της εμπιστοσύνης της, αρκεί να έχει μαζί του και να επιδείξει στην Γραμματεία το Σωματείου μας το αντίστοιχο βιβλιάριο πολυτεκνικής ιδιότητας, θεωρημένο έως και το 2016. Μόνο τα ταμειακά ενημερωμένα μέλη δικαιούται την παροχή αυτή.

Θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία που εφαρμόζεται κατά την διανομή των τροφίμων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα παίρνουν από την γραμματεία του Σωματείου (οδός 25ης Μαρτίου και Ασημάκη Φωτήλα) τον αύξοντα αριθμό παραλαβής και με αυτόν θα παραλαμβάνουν την αντίστοιχη ποσότητα από τους υπεύθυνους που θα ευρίσκονται στην αποθήκη του Σωματείου μας, ( οδός Ιωάννη Κατσικόπουλου-Καπετάν Βελιά και Λουκά Ρούφου).

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6946.17.58.53.»

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter