Καλάβρυτα: Η οδύσσεια του 9χρονου που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος – Πώς πέρασε τη νύχτα στο δάσος (Video)

Καλάβρυτα: Η οδύσσεια του 9χρονου που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος – Πώς πέρασε τη νύχτα στο δάσος (Video)

Η …Οδύσσεια του 9χρονου στο Σούβαρδο Καλαβρύτων είχε αίσιο τέλος. Η περιπέτειά του θυμίζει παραμύθι και ως τέτοιο θα το θυμάται ο ίδιος και η οικογένειά του τώρα που πέρασασν οι ώρες αγωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 o μικρός με καταγωγή από την περιοχή, είχε πάει στις 10 παρά το πρωί να μαζέψει μανιτάρια με τη μητέρα του, τον πατέρα του και την 12χρονη αδελφή του. Τα δύο παιδιά ήταν μπροστά από τους γονείς και ο μικρός προπορευόταν. Κάποια στιγμή, γύρω στις 11, απομακρύνθηκε πολύ, χάθηκε και από τα μάτια της αδελφής του και πήρε ένα λάθος μονοπάτι που οδηγούσε στο χωριό. Αμέσως σήμανε συναγερμός και άρχισε η αγωνιώδης αναζήτηση.

Το παιδί στη διαδρομή, φοβισμένο, μη γνωρίζοντας που βρίσκεται άρχισε να κλαίει και στη συνέχεια βρήκε ένα καταφύγιο κυνηγών και μπήκε μέσα, όπου και το εξαντλημένο το πήρε ο ύπνος. Ένας κάτοικος της περιοχής που συμμετείχε εθελοντικά στις έρευνες και γνώριζε καλά τα κατατόπια, πήρε ανάποδα το μονοπάτι, από το χωριό προς το δάσος και βρέθηκε μπροστά στο καταφύγιο όπου βρισκόταν ο μικρός.

Επέστρεψαν μαζί στο χωριό, όπου ο 9χρονος έπεσε στην αγκαλιά της μάνας του, του πατέρα και των συγγενών του ανακουφισμένος από την περιπέτεια που έλαβε τέλος. Όλο το χωριό ήταν στο πόδι και τον υποδέχθηκε με χαρά καθώς όλοι οι άνθρωποί του έζησαν την ίδια αγωνία και καρδιοχτυπούσαν για αυτόν. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter