Καλαμάτα: 70χρονη έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και πέθανε από τον καημό της (Video)

Καλαμάτα: 70χρονη έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και πέθανε από τον καημό της (Video)
Φωτογραφία αρχείου

Την τελευταία της πνοή, προδομένη από την καρδιά της, άφησε μία 70χρονη γυναίκα από την Καλαμάτα που έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό, και όπως καταγγέλλουν, οι συγγενείς της, η ψυχική ταλαιπωρία και ο καημός της ήταν τόσο μεγάλος που οδηγήθηκε στον θάνατο.

Όπως αναφέρει το Thebest.gr, η άτυχη γυναίκα, όπως καταγγέλλει ο γιος της, «έφυγε» από τη στενοχώρια της αφού από την αναλγησία των τραπεζών έχασε σε πλειστηριασμό το μικρό διαμέρισμα που είχε πάρει με δάνειο, όσο δούλευε.

Δεν άντεξε την ψυχική ταλαιπωρία που υπέστη από τη βαναυσότητα της κατάστασης, βλέποντας τον «κόπο» της να χάνεται.

Οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε σοκ μετά από αυτή την είδηση και επιρρίπτουν όλες τις ευθύνες στη σκληρή πολιτική των τραπεζών οι οποίες δεν υποχωρούν σε κανένα συμβιβασμό, όπως καταγγέλλουν.

Από την πλευρά της η Επιτροπή Αγώνα Συνταξιούχων Καλαμάτας κάνει λόγο: «Για εφιαλτικό όνειρο, μας ακούστηκε η είδηση του θανάτου της 70χρονης που έχασε το σπίτι της, μετά από πλειστηριασμό που έγινε μέσα στην καραντίνα το 2020, από συμβολαιογράφο στο Κρανίδι».

Όπως αναφέρει, πρόκειται για περιστατικό που δείχνει τη στάση που κρατούν τα διάφορα γραφεία διαχείρισης χρεών και οι τράπεζες, αφού η συγκεκριμένη γυναίκα που ζούσε με την πενιχρή σύνταξη των 347€ το μήνα καλούνταν να εγκαταλείψει το σπίτι της.

Πηγές: Thebest.gr, Best-tv.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter