Καλαμάτα: Έπεσαν σοβάδες στα θρανία την ώρα του διαλείμματος (Video)

Καλαμάτα: Έπεσαν σοβάδες στα θρανία την ώρα του διαλείμματος (Video)

Στο ίδιο έργο θεατές, με σοβάδες να ξεκολλούν και να πέφτουν σε θρανία αυτή τη φορά σε αίθουσα του 1ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας.

Ευτυχώς, οι μαθητές την ώρα που συνέβη το περιστατικό βρίσκονταν σε διάλειμμα και δεν υπήρξε τραυματισμός. Η αίθουσα αμέσως αποκλείστηκε και ακολούθησε έλεγχος από μηχανικούς του Δήμου, ενώ οι έλεγχοι θα επεκταθούν σε όλες τις αίθουσες.

Η αίθουσα αμέσως αποκλείστηκε και ακολούθησε έλεγχος από μηχανικούς του Δήμου, ενώ οι έλεγχοι θα επεκταθούν σε όλες τις τάξεις του σχολείου, αναφέρει το messinialive.gr.

Το περιστατικό συνέβη στο τμήμα Γ2 του 1ου ΓΕΛ Καλαμάτας κατά τη διάρκεια του 3ου διαλείμματος νωρίτερα τη Δευτέρα (29.11.2021).

Δείτε βίντεο από το ατύχημα:

Τι απαντά ο Δήμος:

Σήμερα, Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 κατά τη διάρκεια του τρίτου διαλείμματος, από την οροφή του τμήματος Γ2 (όροφος), αποκολλήθηκε τμήμα των επιχρισμάτων της οροφής, στο 1ο ΓΕΛ.

Άμεσα μετά το περιστατικό πτώσης σοβά στην αίθουσα του 1ου ΓΕΛ, αρμόδιοι τεχνικοί υπάλληλοι του Τμήματος Συντήρησης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών προέβησαν σε επιτόπια αυτοψία.

Σύμφωνα με την Δ.Τ.Υ., κατά την ανωτέρω αυτοψία πρόκυψε ότι η αποκόλληση σε επιφάνεια περίπου 2 τ.μ., οφείλεται σε ελλειμματική πρόσφυση του σοβά με την πλάκα οροφής από ωπλισμένο σκυρόδεμα, κατά το στάδιο κατασκευής του κτίσματος.

Για λόγους ασφαλείας η αίθουσα αποκλείστηκε ως προς τη λειτουργία και θα ακολουθήσει άμεσα έλεγχος του συνόλου της επιφάνειας της οροφής.

Αντίστοιχος έλεγχος θα πραγματοποιηθεί και στους υπόλοιπους χώρους του Σχολείου. Ανάλογα με τα αποτελέσματα του ελέγχου θα ακολουθήσουν εργασίες αποκατάστασης.

Πηγή: messinialive.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter