Καλαμάτα: Κατήγγειλε απολύσεις σε ίδρυμα της Εκκλησίας και ο Μητροπολίτης του ζητάει 150.000 ευρώ

Καλαμάτα: Κατήγγειλε απολύσεις σε ίδρυμα της Εκκλησίας και ο Μητροπολίτης του ζητάει 150.000 ευρώ

Με απίστευτους χαρακτηρισμούς απευθύνθηκε μέσω επιστολής του ο Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσόστομος, κατά του Δημοτικού Συμβούλου, Δημήτρη Φαββατά.

Συγκεκριμένα, σε επιστολή που έστειλε προς τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Βασίλη Κοσμόπουλο και με κοινοποίηση προς τον πρόεδρο του Σώματος έκανε λόγο για «γουρούνια» και τον χαρακτηρίζει κύριο μέσα σε εισαγωγικά. Και όλα αυτά γιατί ο Δημήτρης Φαββατάς, με παρέμβασή του στο Δημοτικό Συμβούλιο κατήγγειλε απολύσεις εργαζομένων στο Ίδρυμα «Η Στέγη της Εκκλησίας», οι οποίες έχουν κριθεί από τη δικαιοσύνη ως «καταχρηστικές». Συγκεκριμένα, αφορά απολύσεις εγκύου εργαζόμενης και εργαζόμενης με πιστοποιημένη αναπηρία.

Μάλιστα, ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας, που είναι πρόεδρος του Ιδρύματος και τα άλλα τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν κάνει αγωγή κατά του Δημήτρη Φαββατά, αιτούμενοι αποζημίωση 150.000 ευρώ.

Το θέμα, έφτασε μάλιστα και στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, όπου πραγματοποιήθηκε εκτενής συζήτηση, χωρίς ωστόσο να παρθεί κάποια σχετική απόφαση.

Τέσσερις δημοτικοί σύμβουλοι, σύμφωνα με το kalamatajournal.gr δήλωσαν τη στήριξή τους στον Δημήτρη Φαββατά, ωστόσο ο δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος, αν και είπε ότι δεν υπάρχουν γουρούνια στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάλεσε τον Δημήτρη Φαββατά να ζητήσει συγνώμη από τον Μητροπολίτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter