Καλαμάτα: Τεράστιες καταστροφές στον καταυλισμό των Ρομά στην Αγία Τριάδα από τον ανεμοστρόβιλο (Photos)

Καλαμάτα: Τεράστιες καταστροφές στον καταυλισμό των Ρομά στην Αγία Τριάδα από τον ανεμοστρόβιλο (Photos)

Τεράστιες ζημιές έχουν προκληθεί και στον καταυλισμό των Ρομά στην Αγία Τριάδα από τον ανεμοστρόβιλο που σάρωσε την Καλαμάτα.

Ξεριζωμένα δέντρα, ξηλωμένες σκεπές και σπασμένα παράθυρα και τζάμια είναι μερικές εικόνες που περιγράφουν το μέγεθος της σημερινής καταστροφής.

«Εκεί που καθόμασταν ακούμε μια τρομερή βουή. Έναν απίστευτο αέρα. Είδαμε τον ανεμοστρόβιλο και κρυφτήκαμε μέσα. Ευτυχώς που δεν είχαμε θύματα! Τα σήκωσε όλα ο αέρας! Ξήλωσε αρκετές σκεπές, έσπασε παράθυρα! Μερικά σπίτια έπαθαν πολύ μεγάλες ζημιές ενώ άλλα λιγότερες», δήλωσε στο documentonews.gr ο Πρόεδρος των Ελλήνων Τσιγγάνων «Φυλή Χαλκιδαίων» του συνοικισμού Αγίας Τριάδος Βασίλης Δημητρίου.

«Πήγαμε και στο νοσοκομείο προληπτικά και μείναμε εκεί μέχρι να ηρεμήσει ο καιρός. Το βράδυ δεν έχουμε πού να μείνουμε. Θα τα φτιάξουμε σιγά, σιγά αλλά σήμερα δεν μπορεί να μείνει κανείς εκεί. Έγινε και καταγραφή ζημιών από την αστυνομία και την περιφέρεια. Αναμένουμε τί θα γίνει το βράδυ. Είμαστε σε επικοινωνία και με το δήμαρχο για να βρεθεί λύση».

Σημειώνεται πως μιλάμε για έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων, καθώς ο πληθυσμός του εν λόγω συνοικισμού φτάνει τα 300 άτομα εκ των οποίων πολλές γυναίκες και μικρά παιδιά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter