kalami.us: «Σφαλιάρα» στην Ελλάδα μετά τον Τραμπ και από τον Πομπέο

kalami.us: «Σφαλιάρα» στην Ελλάδα μετά τον Τραμπ και από τον Πομπέο

Για ίσες αποστάσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας που κράτησε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη κάνει λόγο η ομογενειακή ιστοσελίδα kalami.us και στηλιτεύει τα ΜΜΕ της Ελλάδας που είδαν «ξύλο» στην Τουρκία.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ομογενειακή ιστοσελίδα:

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ (Πομπέο), κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου (2 Σεπ. ’20), είπε: «Παροτρύνουμε όλες τις πλευρές να κάνουν πίσω, να μειώσουν την ένταση και να ξεκινήσουν διπλωματικές συνομιλίες» (για τα θέματα της ασφάλειας και την ενέργειας στην Ανατολική Μεσόγειο). Προσοχή στην φράση ”όλες τις πλευρές να κάνουν πίσω”. Δηλαδή, Τουρκία και Ελλάδα είναι εξίσου συνυπεύθυνες και ”προκλητικές” για τον κ. Πομπέο, αφού δημιουργούν ένταση, ανατολικά της Κρήτης και κάτω από το Καστελόριζο, όπου, σύμφωνα με την κυβέρνηση ”άριστων ψευτών”, το Oruc Reis… ”ψαρεύει”!!! Από ΠΟΥ συνάγεται ότι ο Πομπέο ”έδειρε” την Τουρκία, όπως αναφέρουν τα -όργανα κυβερνητικής προπαγάνδας- ΜΜΕ Ελλάδας;;;

Είχε προηγηθεί η ”σφαλιάρα” από Τραμπ. ‘Οταν, μετά το τηλεφώνημα σε Μητσοτάκη και Ερντογάν του Αμερικανού πρόεδρου, τα εξαγορασμένα ΜΜΕ Ελλάδας ”πανηγύριζαν”, αφού ο πρόεδρος ζήτησε ”αποκλιμάκωση και συνομιλίες”. Και 36 ώρες μετά, η Τουρκία ανακοίνωσε ότι το Oruc Reis θα μείνει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, γιά ακόμα 3 μήνες.

Καταλαβαίνουμε τις ”φιλότιμες” προσπάθειες των εξαγορασμένων, μέσω ”λίστας Πέτσα”, ΜΜΕ Ελλάδας να θεοποιούν την ανικανότητα και ανακολουθία της κυβέρνησης, μαζί με ”έγκριτους αναλυτές”, αλλά και ”έγκριτους ανταποκριτές” στις ΗΠΑ, δηλ. τα γνωστά ”παπαγαλάκια του Στέητ Ντηπάρτμεντ” που ”παραμυθιάζουν” συστηματικά τον λαό της Ελλάδας, αλλά η ένταση με Τουρκία είναι σοβαρό ζήτημα, που δεν επιδέχεται εμετικές προπαγάνδες της κυβέρνησης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter