Καλάθης: Τιμή, υπερηφάνεια και αγάπη για την Εθνική

Καλάθης: Τιμή, υπερηφάνεια και αγάπη για την Εθνική

Ανυπόμονος για ενίσχυση της ενίσχυση της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έδειξε ο Νικ Καλάθης σε δηλώσεις που έκανε.

Αφού αναφέρθηκε (ύστερα από σχετική ερώτηση) στα «παράθυρα», για τα οποία έχει γίνει πολύς λόγος, μίλησε για το τι σημαίνει για τον ίδιο το να φοράει τη γαλανόλευκη φανέλα.

«Δεν ξέρω ποιοι αποφασίζουν το σύστημα και ποιοι καλούνται να διαμορφώσουν το πρόγραμμα. Σίγουρα δεν είναι άνετο, είναι αρκετά παράξενο να έχουμε επίσημα παιχνίδια μέσα στην περίοδο της προετοιμασίας. Αλλά στο τέλος της ημέρας έτσι έχουν τα πράγματα. Κάθε κατάσταση είναι αυτή που είναι. Η δική μας δουλειά είναι να παίζουμε μπάσκετ και πραγματικά χαίρομαι που έχω την ευκαιρία να παίξω με την Εθνική μου», επεσήμανε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού μέσω της εφημερίδας «Live Sport».

«Μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ. Την αγαπάω την Εθνική. Όποτε παρουσιάζεται η ευκαιρία θέλω να είμαι εδώ και να παίζω για την Εθνική μας. Είναι μια μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη», τόνισε ο 29χρονος άσος και πρόσθεσε: «Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και υπερηφάνια. Έρχομαι κάθε καλοκαίρι για δέκα σερί χρόνια, μου αρέσει πραγματικά να βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ την Ελλάδα και στο τέλος της ημέρας θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας».

Πηγή: sport-fm.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter