Καλές εντυπώσεις ο Παναθηναϊκός, 3-0 την Ξάνθη με «καυτό» Μακέντα

Καλές εντυπώσεις ο Παναθηναϊκός, 3-0 την Ξάνθη με «καυτό» Μακέντα

Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε σε ένα ακόμα φιλικό προετοιμασίας του ο Παναθηναϊκός που νίκησε σήμερα (17/8) την Ξάνθη με 3-0.

Ανώτερος κυρίως στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός έδειξε και χθες ότι φέτος παρά τα οικονομικά του προβλήματα θα μπορεί να πάει πολύ καλύτερα από την περσινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι ήταν καλοί στο πρώτο 45λεπτο και η Ξάνθη που απογοήτευσε σε όλες τις γραμμές της, αρκέστηκε μόνο σε σποραδικές ακίνδυνες επιθέσεις,.

Στο 37’ ο Μακέντα άνοιξε το σκορ με ωραία ενέργεια και αφού πρώτα κέρδισε μια κόντρα από τον Λισγάρα, με έξοχο πλασέ νίκησε τον Αμπάντ για 1-0

Τέσσερα λετπά αργότερα (41’) οι «πράσινοι» διπλασίασαν τα γκολ τους με πλασέ του Κολοβού μετά από σουτ του Μακέντα και δύσκολη απόκρουση του Αμπάντ.

Η ομάδα του Δώνη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στο ξεκίνημα του β’ μέρους και στο 53’ πέτυχε και τρίτο γκολ ξανά με τον Μακέντα μετά από ασίστ του Ζαχίντ.

Στη συνέχεια με τις πολλές και συνεχείς αλλαγές ο ρυθμός έπεσε και το σκορ δεν άλλαξε

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Διούδης (62’ Κότσαρης )- Γιόχανσον (46’ Αποστολάκης), Νούνες (46’ Κολοβέτσιος), Πούγγουρας (46 Μαυρομμάτης)’, Ινσούα (46’ Ζαγαρίτης)-, Κουρμπέλης (62’ Αλεξανδρόπουλος), Δώνης (62’ Βέργος), Ζαχίντ- Κολοβός (61’ Θεοχάρης), Μακέντα (61’ Καμπετσής), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Μολό).

ΞΑΝΘΗ: Αμπάντ – Καρασαλίδης, Λισγάρας (46’ Ρενέλα), Μαλεζάς – Μπαξεβανίδης (76’ Ντιρεστάμ), Ντουρίτσκοβιτς (70’ Ντε Λούκας), Κοβάτσεβιτς, Τέρκι (70’ Μπαριέντος), Σόσα – Φοσέ (54’ Τεξέιρα), Σάρτζεον (60 Ντε Αμορίμ)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter