Κάλεσμα για αποχαιρετισμό στον Μανώλη Γλέζο με χειροκρότημα από τα μπαλκόνια μας

Κάλεσμα για αποχαιρετισμό στον Μανώλη Γλέζο με χειροκρότημα από τα μπαλκόνια μας

Χρήστες του facebook απήυθηναν διαδικτυακό κάλεσμα για τον αποχαιρετισμό του θρυλικού αγωνιστή της Αριστεράς, Μανώλη Γλέζου, ο οποίος έφυγε σήμερα από τη ζωή, μέσω χειροκροτήματος από τα μπαλκόνια στις 9 το βράδυ της Δευτέρας.

«Εν μέσω πανδημίας και δύσκολων καταστάσεων για την κοινωνία και τον λαό (…) θέλουμε να τον αποχαιρετίσουμε όπως του αξίζει αλλά δεν μπορούμε να βρεθούμε κοντά του», τονίζεται στο κάλεσμα στο οποίο οι χρήστες του facebook παίρνουν μία πρωτοβουλία: «με εφευρετικότητα και αγάπη, γιατί θέλουμε να αποδώσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής και γιατί ειδικά αυτές τις δύσκολες ώρες χρειαζόμαστε κι εμείς οι ίδιοι και οι ίδιες την αναφορά σε ανθρώπους και παραδείγματα που συμβολίζουν με τον πιο εμβληματικό τρόπο την συλλογική διεκδίκηση, τον αγώνα και την αλληλεγγύη».

«Να βγούμε στα μπαλκόνια σήμερα το βράδυ (Δευτέρα 30/3), στις 9, με παρατεταμένο χειροκρότημα και με τραγούδια. Με τη φωνή ή από τα ηχεία με όποιες μουσικές θεωρήσει κανείς ότι ταιριάζουν περισσότερο σε αυτό τον αποχαιρετισμό, συνυφασμένες με τις ιστορικές στιγμές του λαϊκού αγώνα όπου ο Μανώλης Γλέζος έδωσε το παρόν. Αλλά και με κάθε άλλο τρόπο που μπορεί να σκεφτεί ο καθένας και η καθεμία. Το ίδιο να κάνουμε και τη μέρα και την ώρα της κηδείας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter