Καλημέρα θα λέει ο Άδωνης και θα τρέχουμε στα παράθυρα να δούμε μήπως νύχτωσε!

Καλημέρα θα λέει ο Άδωνης και θα τρέχουμε στα παράθυρα να δούμε μήπως νύχτωσε!

Έσπασε το κοντέρ του ψέματος ο Άδωνης Γεωργιάδης. Κληθείς να σχολιάσει την κυνική ομολογία του στο ελβετικό ντοκιμαντέρ για τη Novartis, απέδειξε ότι έχει βάλει σκοπό της πολιτικής του σταδιοδρομίας να αμφισβητήσουμε συλλογικά αισθήσεις, όπως η ακοή και η όραση.

Ας ξεκινήσουμε αντίστροφα. Πριν σας παραθέσουμε το πρωτοφανές -ακόμα και για τον Γεωργιάδη- ψεύδος που εκστόμισε, θυμηθείτε τι είπε στην κάμερα της ελβετικής τηλεόρασης. «Πρέπει να καταλάβουμε ότι εταιρείες σαν τη Novartis μπορεί να δίνουν χρήματα σε γιατρούς, πολιτικούς και δεν ξέρω σε ποιους άλλους, όμως σώζουν και ζωές», ήταν τα λόγια του.

Δείτε και το βίντεο για να μην υπάρχει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης:

Λίγο πριν το κλείσιμο της συζήτησης στην Ολομέλεια και μετά τις βραχνιασμένες τσιρίδες κατά των πολιτικών του αντιπάλων, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της κυβέρνησης Μητσοτάκη έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει το ελβετικό κανάλι: «δήθεν ελβετική τηλεόραση», τη δημοσιογράφο: «μια αριστερή που ήταν εκεί με τον Βαξεβάνη» και την κυνική του ομολογία για τους χρηματισμούς πολιτικών και γιατρών: «κοπτοραπτική».

Ιδού τα λεγόμενά του:

«Όσον αφορά τη δική μου φράση στο περιώνυμο ντοκιμαντέρ της δήθεν ελβετικής τηλεόρασης, μια αριστερή ήταν εκεί με τον Βαξεβάνη. Εγώ, απάντησα σε δικιά της ερώτηση, για το γιατί εξακολουθούσε να βάζει η Ελλάδα φάρμακα της Novartis, επί ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, ενώ ταυτόχρονα την κατηγορούσαμε ότι έδινε χρήματα σε πολιτικούς. Όταν δεις όλο το διάλογο, καταλαβαίνεις και τι με ρώτησε και τι είπα. Συνεχίζουν λοιπόν την ίδια κοπτοραπτική».

Δηλαδή, ο Αδ. Γεωργιάδης υπερασπιζόταν την εταιρία που «έσωζε ζωές», της ασκούσε κριτική που «έδινε χρήματα σε πολιτικούς» και ταυτοχρόνως μιλούσε για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ παρά το γεγονός ότι προηγουμένως απαντούσε στην παρατήρηση της δημοσιογράφου: «Οι μάρτυρες λένε ότι εσείς δώσατε πρόσβαση στην ελληνική αγορά 10 ακριβών φαρμάκων…».

Να σημειωθεί ότι είναι τόσο αυτοεξευτελιστικό το νέο του ψέμα που του χαρίζουμε όσα είπε λίγα δεύτερα πριν, βαφτίζοντας τους γιατρούς ¨foreign officials¨. Λέτε οι γιατροί να επηρέαζαν και να δέσμευαν την κυβέρνηση Σαμαρά υπέρ της Novartis;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter