Καλιφόρνια: Οι γονείς που αλυσόδεναν τα 13 παιδιά τους σε 8 φωτογραφίες (Photos)

Καλιφόρνια: Οι γονείς που αλυσόδεναν τα 13 παιδιά τους σε 8 φωτογραφίες (Photos)

Σοκαριστικές είναι οι εκφράσεις του ζευγαριού που βασάνιζε και αλυσόδενε τα 13 παιδιά του στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Ο Ντέιβιντ και η Λουίς Τέρπιν παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, το οποίο όρισε για τον καθένα τους εγγύηση στο απλησίαστο ποσό των 13 εκατομμυρίων δολαρίων.

Και οι δύο εμφανίστηκαν με σκούρα σακάκια και ανοιχτόχρωμα ρούχα από μέσα, σε μια προσπάθεια ενδεχομένως να δώσουν μια πιο «πολιτισμένη» εικόνα του εαυτού τους, αφού επί χρόνια κρατούσαν έγκλειστα τα παιδιά τους, αφήνοντάς να κάνουν μπάνιο το πολύ δυο φορές τον χρόνο, αφήνοντας τα νηστικά, βασανίζοντάς τα και δένοντάς τα στα κρεβάτια τους και σε έπιπλα με αλυσίδες, μέχρι να καταφέρει να αποδράσει μία από τις κόρες τους και να τους καταγγείλει στις αρχές.

Το ζευγάρι παρέμεινε με χειροπέδες και με αλυσίδες στα πόδια κατά τη διάρκεια της ακρόασης, με την επόμενη εμφάνισή τους στις αρχές να έχει οριστεί για τις 23 Φεβρουαρίου.

Στον Ντέιβιντ Τέρπιν απαγγέλθηκαν 38 κατηγορίες και στη σύζυγό του 37, φθάνοντας την ποινή που αντιμετωπίζουν να ξεπερνά τα 90 χρόνια φυλάκισης για τον καθένα.

Και οι δύο ισχυρίστηκαν ότι είναι αθώοι.

Δεν έχει διευκρινιστεί μέχρι τώρα αν υπήρξε και σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών, τα οποία παραμένουν νοσηλευόμενα και δέχονται ψυχολογική βοήθεια, ενώ ο Τέρπιν κατηγορείται και για ανάρμοστες πράξεις εις βάρος ενός παιδιού ηλικίας κάτω των 14 ετών με τη χρήση βίας, απειλών ή εξαναγκασμού.

Oι εκφράσεις του προσώπου τους που κυμαίνονται από την αδιαφορία και την… ενόχληση, μέχρι και το χαμόγελο της μητέρας, δίνουν ίσως ένα καλύτερο πορτρέτο του αναμφίβολα διεστραμμένου  ψυχικού τους κόσμου…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter