Καλιφόρνια: 13 νεκροί όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε μπαρ-εστιατόριο (Video – Photos)

Καλιφόρνια: 13 νεκροί όταν ένοπλος άνοιξε πυρ σε μπαρ-εστιατόριο (Video – Photos)

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν από ένοπλο που άνοιξε πυρ στο εσωτερικό ενός μπαρ στο Θάουζαντ Οουκς στην νότια Καλιφόρνια κατά την διάρκεια φοιτητικής βραδιάς, ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας της Βεντούρα Τζεφ Ντιν.

Σύμφωνα με τον σερίφη, σκοτώθηκαν 11 άνθρωποι που βρίσκονταν στο εσωτερικό του μπαρ και ένας βοηθός σερίφη ο οποίος έφθασε επί τόπου.

Ο δράστης της επίθεσης σκοτώθηκε επίσης, πρόσθεσε διευκρινίζοντας ότι δεν τον υπολογίζει ανάμεσα στα θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοπλος άνδρας άνοιξε πυρ στο μουσικό μπαρ «Borderline» λίγο μετά τις 23.00 (τοπική ώρα).

Τι είπαν τις πρώτες στιγμές αυτόπτες μάρτυρες

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι υπάρχουν «δεκάδες» τραυματίες.

Σημειώνεται ότι το μπαρ ήταν γεμάτο με νεαρά άτομα, αφού φιλοξενούσε μια εκδήλωση με έκπτωση για φοιτητές με αποτέλεσμα τουλάχιστον 200 άνθρωποι να βρίσκονται στον χώρο του μπαρ την ώρα της επίθεσης.

Ένας άλλο αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι ακούστηκαν περίπου 30 πυροβολισμοί.

Κάποιοι από τους θαμώνες κατάφεραν να κρυφτούν στην τουαλέτα και στη σοφίτα του μαγαζιού, ενώ κάποιοι άλλοι κατέφυγαν σε κοντινό βενζινάδικο ζητώντας ιατρική βοήθεια, σύμφωνα με αναφορές.

Ο άνδρας είχε πάνω του βαρύ οπλισμό και χειροβομβίδες καπνού και σύμφωνα με τις περιγραφές είναι νεαρής ηλικίας πιθανότατα από τη Μέση Ανατολή. Φορούσε μαύρα ρούχα και είχε μούσια.

Αστυνομικές πηγές δήλωσαν ότι ο δράστης της επίθεσης είναι νεκρός εντός του μπαρ και προειδοποίησαν ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί.







_x000D_
_x000D_

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter