Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οριστικά στο Παρίσι οι Πλατανιώτη – Μαλκογεώργου

Καλλιτεχνική κολύμβηση: Οριστικά στο Παρίσι οι Πλατανιώτη – Μαλκογεώργου

Οριστικά και αμετάκλητα σφράγισαν το εισιτήριό τους για το Παρίσι οι Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Μαλκογεώργου, ως ντουέτο στην καλλιτεχνική κολύμβηση.

Ο σημερινός τελικός του ομαδικού δεν έκρυβε δυσάρεστες ανακατατάξεις, οπότε το ελληνικό δίδυμο εξασφάλισε την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μαζί με τα αντίστοιχα της Ολλανδίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Οι Πλατανιώτη, Μαλκογεώργου είχαν κάνει το καθήκον τους στον χθεσινό τελικό του αγωνίσματος (ντουέτο) καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Το ελληνικό «ανσάμπλ» στο ομαδικό τερμάτισε και αυτό στην 6η θέση, με βαθμολογία 111.0000 στην καλλιτεχνική εντύπωση, 156.8292 στην εκτέλεση και 267.8292 στο σύνολο. Την ομάδα αποτελούσαν οι αθλήτριες Μαρία Αλζιγκούζη, Θάλεια Δαμπάλη, Ζωή Καράγγελου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου και Σοφία Ρηγάκου.

Η ελληνική καλλιτεχνική (άλλοτε συγχρονισμένη) κολύμβηση θα εκπροσωπηθεί στο ντουέτο για 7η σερί Ολυμπιάδα, αρχής γενομένης από το 2000 στο Σίντνεϊ. Για την Πλατανιώτη αυτή θα είναι η 4η συνεχόμενη συμμετοχή, ενώ η Μαλκογεώργου θα λάβει το βάπτισμα του πυρός. Πλέον, η ελληνική αποστολή για το Παρίσι μετράει 23 προκρίσεις.

Διαβάστε επίσης: Καλλιτεχνική κολύμβηση: Πρωταθλήτρια κόσμου η Πλατανιώτη!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter