Καλλιθέα: Πρώην πυγμάχος ο 48χρονος που συνελήφθη για τον θάνατο του 76χρονου

Καλλιθέα: Πρώην πυγμάχος ο 48χρονος που συνελήφθη για τον θάνατο του 76χρονου

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 76ρονου ψαρά στην Καλλιθέα και συγκριμένα στην Πλατεία νερού, έπειτα από καυγά που είχε με 48χρονο.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία ο άνδρας που κατηγορείται ότι γρονθοκόπησε τον 76χρονο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του λίγο αργότερα, φαίνεται πως είναι πρώην αθλητής πυγμαχίας.

Ο 48χρονος πρώην αθλητής έχει συλληφθεί.

Διαβάστε επίσης: Καλλιθέα: Νεκρός 76χρονος έπειτα από καυγά – Συνελήφθη 48χρονος

Ο διαπληκτισμός και η τραγική κατάληξη

Τραγική κατάληξη είχε ο διαπληκτισμός που είχαν δύο άντρες σήμερα το πρωί στην Πλατεία Νερού στη Καλλιθέα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ένας 76χρονος λογομάχησε με έναν 48χρονο για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν και ο 48χρονος να ρίξει μπουνιά στον 76χρονο.

Αφορμή για τον καυγά σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται να στάθηκε μια παρατήρηση που έκανε ο 76χρονος στον 48χρονο με καταγωγή από το Καζακστάν, ο οποίος κολυμπούσε εκείνη την ώρα στην θάλασσα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 48χρονος επιτέθηκε ρίχνοντάς γροθιά στον 76χρονο εγκαταλείποντας ο σημείο. Λίγο αργότερα ο 76χρονος έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί και η υπόθεση ερευνάται από την αστυνομία.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter