Καλοκαίρι λίγο ακόμα – Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία την Τετάρτη

Καλοκαίρι λίγο ακόμα – Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία την Τετάρτη

Θα συνεχιστούν και αύριο Τετάρτη οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες ενώ αναμένονται και τοπικές νεφώσεις.

Συγκεκριμένα, πυκνότερες θα είναι οι νεφώσεις στα δυτικά και από αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν λίγες βροχές κυρίως στα βορειοδυτικά, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Τις πρωινές και βραδινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 8 έως 31 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 30, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 29, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 27 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 15 έως 28 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα θα φτάσουν στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε νότιους με ίδιες εντάσεις και τάση ενίσχυσης από το βράδυ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νοτιοδυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ και στα δυτικά πελάγη έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε νότιους με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές και νυκτερινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και από αργά το απόγευμα νότιοι με εντάσεις που στα ανατολικά θα φτάνουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 20 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς και τις θερμές ώρες της ημέρας νότιοι σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter