Καλοκαιρία την Παρασκευή – Τους 31 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος

Καλοκαιρία την Παρασκευή – Τους 31 βαθμούς θα φτάσει ο υδράργυρος

Καλός γενικά καιρός αναμένεται την Παρασκευή, με αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 16 έως 28, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 18 έως 30, στα νότια ηπειρωτικά από 19 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 28, στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 28 και στη Κρήτη από 17 έως 27, ενώ στη Νότια Κρήτη θα φτάσει τοπικά τους 29 με 30.

Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό και τις Σποράδες θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σταδιακά σε νοτιοανατολικούς 2 έως 4 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Βόρειο και στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνουν βόρειοι 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βόρειοι ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, με ενίσχυση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το μεσημέρι.

Στη Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν σταδιακά και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 27 βαθμούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter