Καλοκαιρινές διακοπές: Προστάτεψε το smartphone σου με τις πιο stylish θήκες!

Καλοκαιρινές διακοπές: Προστάτεψε το smartphone σου με τις πιο stylish θήκες!

Καλοκαίρι: η εποχή που κάθεσαι, χαλαρώνεις, ηρεμείς. Εσύ ναι, όχι όμως και το κινητό σου το οποίο αναλαμβάνει να σε ακολουθήσει σε κάθε πιθανό και απίθανο προορισμό: από τις παραλίες και τις εκδρομές, μέχρι τα μπαράκια και τις κάθε λογής εξορμήσεις. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να το κρατήσεις μακριά από τις… κακοτοπιές και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κάνεις κάτι τέτοιο από μία θήκη προστασίας.

Στην αγορά θα βρεις θήκες για συγκεκριμένα smartphones αλλά και πιο γενικευμένα μεγέθη συσκευών. Το βασικό είναι αυτή που θα επιλέξεις να προστατεύει το τηλέφωνό σου και να ανταποκρίνεται στο γούστο σου.

Έλα να δούμε μερικές προτάσεις!

Apple Leather MagSafe καφέ για iPhone 12/12 Pro

Ένα premium smartphone χρειάζεται και premium θήκη και η δερμάτινη MagSafe από την ίδια την Apple είναι απλά κορυφή. Ο λιτός της σχεδιασμός και το καφέ της χρώμα (saddle brown) αναδεικνύουν ακόμα περισσότερο το όμορφο design και την υψηλή της αισθητική. Το δε ειδικά κατεργασμένο δέρμα από την Ευρώπη γίνεται ολοένα και καλύτερο με τον καιρό, αφήνοντας μία υπέροχη αίσθηση αφής. Έρχεται με εσωτερική επένδυση από μικροΐνες για σταθερή εφαρμογή και ακόμα μεγαλύτερη προστασία του iPhone 12 & 12 Pro.

Sentio Back Cover διαφανής για Poco M3

Η θήκη της Sentio αποτελεί την ιδανική επιλογή για το Poco M3 σου αφού προσφέρει τέλεια εφαρμογή («κουμπώνει» με μία κίνηση), αναδεικνύοντας παράλληλα τον προσεγμένο σχεδιασμό του χάρη στη διάφανη επιφάνειά της. Είναι όσο στιβαρή και ανθεκτική χρειάζεται προκειμένου να το προστατέψει από τη φθορά της καθημερινότητας, αντέχοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα (φροντίζει γι’ αυτό το premium υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη). Οι δε ειδικές οπές της δεν παρεμποδίζουν τη λειτουργία των φακών των καμερών του Poco M3.

Sentio Book Cover μαύρη για Redmi Note 10

Το Redmi Note 10 σου χρειάζεται φροντίδα και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να του τη δείξεις από τη θήκη τύπου book cover της Sentio. Είναι κατασκευασμένη ειδικά για το Redmi Note 10, εξασφαλίζοντας έτσι άψογη εφαρμογή και σταθερό κράτημα. Την ίδια στιγμή προστατεύει τη συσκευή από σκόνη, κραδασμούς, πτώσεις, ακόμα και τις ακτίνες του ήλιου. Στο εσωτερικό της θα βρεις δύο οπές-θήκες στις οποίες μπορείς να τοποθετήσεις τις κάρτες σου (επαγγελματικές ή πιστωτικές) για γρήγορη πρόσβαση προκειμένου να κάνεις τη ζωή σου ευκολότερη.

Sentio αδιάβροχη λευκή για smartphone 6,0”

Ετοιμάσου για μακροβούτια που δεν έχουν προηγούμενο χάρη στην αδιάβροχη θήκη της Sentio! Σε καλοκαιρινό, λευκό χρώμα και ικανή να χωρέσει χωρίς πρόβλημα συσκευές έως και 6 ίντσες, είναι τέλεια για τους λάτρεις του υγρού στοιχείου. Από βουτιές στη θάλασσα μέχρι μια ξαφνική καλοκαιρινή νεροποντή, η θήκη της Sentio προστατεύει αποτελεσματικά το smartphone σου επιτρέποντάς σου ωστόσο να το χρησιμοποιείς άνετα χωρίς την παραμικρή δυσκολία χάρη στη διαφανή της επιφάνεια. Το λουράκι μεταφοράς της ρυθμίζεται ενώ στο πίσω μέρος της υπάρχει άνοιγμα για τις κάμερες.

Sentio πουγκί κόκκινη για smartphone 5”

Ό,τι πιο βολικό και άνετο για το smartphone σου! Η θήκη της Sentio έρχεται σε σχήμα πουγκιού και χωράει άνετα smartphones έως και 5 ίντσες. Λόγω του design της, θα σου επιτρέψει να βάλεις και να βγάλεις το κινητό σου στη στιγμή, προκειμένου να μπορείς να το ελέγχεις χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι κατασκευασμένη από τεχνητό δέρμα και έρχεται σε εντυπωσιακό, κόκκινο χρώμα που κλέβει την παράσταση. Το μαγνητικό κλιπ στο επάνω μέρος της, διασφαλίζει πως το smartphone σου θα μείνει μέσα.

Sentio Pure Back Cover μαύρη για Galaxy A52

Κάνε στο Galaxy A52 σου το… δώρο που του αξίζει με τη θήκη Pure της Sentio. Κατασκευασμένη από κορυφαίας ποιότητας σιλικόνη, καταφέρνει και συνδυάζει την απαλή υφή με το σταθερό κράτημα προκειμένου να μη σου γλιστρήσει ποτέ ξανά η συσκευή απ’ τα χέρια. Η εσωτερική της επένδυση από μικροΐνες παρέχουν επιπλέον προστασία στο Galaxy A52 -και μάλιστα από τις τέσσερις πλευρές- συμβάλλοντας στη διατήρηση χαμηλότερης θερμοκρασίας. Θα τη βρεις σε ουδέτερο, μαύρο χρώμα και ως εκ τούτου θα την ταιριάξεις με κάθε σου εμφάνιση.

Xiaomi Back Cover μαύρη για Redmi 9A

Το Redmi 9A είναι μία άριστη συσκευή την οποία καλό θα ήταν εφ’ όσον διαθέτεις να προσέχεις. Για τον λόγο αυτό σου προτείνουμε τη θήκη της ίδιας της Xiaomi, την καλύτερη λύση που υπάρχει στην αγορά για το συγκεκριμένο κινητό. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας TPU το οποίο θα τη «θωρακίσει» απέναντι σε γρατζουνιές, πτώσεις και βέβαια σκόνη. Εφαρμόζει τέλεια στο Redmi 9A σου, διαθέτει οπή για τις κάμερες και τις θύρες αλλά και προβλέψεις για τα πλήκτρα. Σε μαύρο χρώμα και με εσωτερικό σε έντονο πορτοκαλί, συνιστά αγορά που δε θα μετανιώσεις.

Sentio Armband μαύρη για smartphone 6,0”

Κάνε άφοβα τη γυμναστική σου και ζήσε τη ζωή σου στο όριο χωρίς να ανησυχείς για την κατάσταση του κινητού σου τηλεφώνου. Η θήκη της Sentio σε σχήμα περιβραχιόνιου θα διασφαλίσει πως η συσκευή σου θα ‘ναι σε θέση να σε ακολουθήσει όπου κι αν πας, ό,τι κι αν κάνεις χωρίς να σου γίνει βάρος. Είναι ό,τι πρέπει για smartphones έως και 6 ιντσών και χάρη στο σταθερό της κράτημα, θα κρατήσει και το δικό σου στο μπράτσο σου όσο εσύ τρέχεις, βολτάρεις ή αθλείσαι.

Sentio Oqulus Back Cover διαφανής για iPhone 12/12 Pro

Τα iPhone 12 & 12 Pro είναι δύο από τις πιο προσεγμένες και καλοσχεδιασμένες συσκευές της αγοράς. Γιατί λοιπόν να τα… κρύψεις με μια θήκη όταν μπορείς κάλλιστα να τα αφήσεις να λάμψουν με την Oqulus της Sentio; Είναι διάφανη έτσι ώστε να αφήνει το smartphone σου σε κοινή θέα, ενώ την ίδια στιγμή το προστατεύει αποτελεσματικά από τη φθορά και τους κινδύνους της καθημερινότητας -βλ. χτυπήματα, σκόνη και γρατζουνιές. Προσφέρει άψογη εφαρμογή ενώ φέρει και μαγνητικό δαχτυλίδι στο πίσω μέρος της για καλύτερη εφαρμογή με ασύρματους φορτιστές και άλλα αξεσουάρ που βασίζονται στον μαγνητισμό.

Samsung View Cover μαύρη για Galaxy A42 5G

Η Samsung έχει κάνει εντυπωσιακή πρόοδο ως προς τις mid-range συσκευές της και το ίδιο ισχύει και για τις θήκες τους. Η θήκη View Cover για το Galaxy A42 5G αποδεικνύει του λόγου το αληθές με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. Φτιαγμένη από υψηλής ποιότητας υλικά και με υφασμάτινη επιφάνεια, προστατεύει απόλυτα το smartphone αφήνοντας ελεύθερες τις θύρες του αλλά το επάνω τμήμα της οθόνης προκειμένου να έχεις πρόσβαση στις ειδοποιήσεις σου και άλλες πληροφορίες. Πες αντίο σε σκόνη και φθορές με μία premium θήκη για τη συσκευή σου.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter