Καλωσορίζει το Eurogroup την κοινή κατανόηση μεταξύ ελληνικών αρχών και θεσμών

Η μεσοπρόθεσμη δημοσιονομική στρατηγική - από το 2018 και μετά - καθώς και οι μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας είναι μεταξύ των εκκρεμοτήτων στην πορεία της δεύτερης αξιολόγησης του προγράμματος οικονομικής προσαρμογής της Ελλάδας, όπως αναφέρεται στο επίσημο ανακοινωθέν, μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup.

Το Eurogroup καλωσορίζει την κοινή κατανόηση ανάμεσα στις ελληνικές αρχές και τους θεσμούς, η οποία επιτρέπει την επιστροφή της αποστολής των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα, ώστε να ξαναρχίσουν τις εργασίες για την επίτευξη συμφωνίας σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων (staff level agreement), πάνω σε πολιτικές μεταρρυθμίσεις στο πλαίσιο της β΄ αξιολόγησης του προγράμματος . Η συμφωνία σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της αξιολόγησης και κατά συνέπεια για την παροχή οικονομικής υποστήριξης, καταλήγει η ανακοίνωση

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.