Κάλυψη ΝΔ στον Καλλιάνο: «Ξεμπέρδεψαν» με ένα… «λάθος» – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Κάλυψη ΝΔ στον Καλλιάνο: «Ξεμπέρδεψαν» με ένα… «λάθος» – Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Η απάντηση που έδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας στη δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου ο οποίος απαίτησε τη διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου, για την κατάπτυστη δήλωσή του σχετικά με την καταγγελία βιασμού της από τον Σεμέδο που έκανε 17χρονη κοπέλα, απηχούν τον τρόπο με τον οποίο σκέπτονται και πράττουν στην κυβερνητική παράταξη.

Αντί να αποπέμψουν από τις τάξεις τους τον βουλευτή μετά τα όσα ξεστόμισε, ουσιαστικά τον κάλυψαν και τον “αγκάλιασαν” αρκούμενοι στο “συγγνώμη… λάθος ανάρτηση”!

ΣΥΡΙΖΑ: Μετά την υπόθεση Λιγνάδη καλύπτουν και τη χυδαιότητα Καλλιάνου

Με ανακοίνωσή του το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζει τα ακόλουθα:

«Η ΝΔ με την ανακοίνωση της καλύπτει την πρωτοφανή χυδαιότητα του βουλευτή της κ. Καλλιάνου. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά. Πάει πολύ όμως να διεκδικεί και συγχαρητήρια η ΝΔ για το metoo. Η προσπάθεια να θαφτεί η υπόθεση του εκλεκτού των Μητσοτάκη – Μενδώνη κ. Λιγνάδη είναι πολύ πρόσφατη για να κάνουν πως την ξεχνούν.​»

Η απάντηση της ΝΔ

«Η ανάρτηση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου ήταν λάθος. Το αναγνώρισε και ο ίδιος γι’ αυτό και την κατέβασε και έκανε, νέα, διευκρινιστική ανάρτηση. Τα στελέχη της ΝΔ δεν συμπεριφέρονται όπως εκείνα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή είναι η διαφορά μας», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Επίσης, «η Νέα Δημοκρατία από την αρχή έχει πάρει σαφή θέση για τα ζητήματα σεξουαλικών εγκλημάτων. Επί των ημερών μας ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι του #metoo. Σε αντίθεση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν, είναι καθήκον της Πολιτείας να προστατεύει τα θύματα βιασμού, τα οποία πρέπει να έχουν την έμπρακτη συμπαράσταση όλων μας. Η Πολιτεία πρέπει να μεριμνά για την πρόληψη και αποτροπή τέτοιων απάνθρωπων εγκλημάτων και οι ένοχοι να τιμωρούνται αυστηρά όπως προβλέπει ο νόμος.

Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να προσδώσει στο κόμμα μας άλλες απόψεις, απλώς πέφτουν στο κενό και αναδεικνύουν την πολιτική του αδυναμία», καταλήγει η ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter